El CSIC a les Illes Balears: ciència en imatges

Data: del 28 de setembre al 17 d’octubre

Lloc: Edifici Sa Riera (Carrer Miquel dels Sants Oliver, 2, 07013 Palma, Illes Balears — Primera planta)

L’exposició El CSIC en les Illes Balears: ciència en imatges, podrà visitar-se a Sa Riera, del 28 de setembre al 17 d’octubre. Aquesta exposició produïda al 2010, ha recorregut diferents sales d’exposicions, centres educatius i fires científiques amb l’objectiu d’apropar la investigació realitzada pels centres del CSIC en les Illes Balears.

Divuit fotografies representen les línies d’investigació de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA) i de l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos. (IFISC). També introdueix la labor de la ICTS SOCIB.

L’Agència Estatal Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) és la major institució pública dedicada a la investigació a Espanya i la tercera d’Europa. Adscrita al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, a través de la Secretaria d’Estat d’Universitats, Investigació, Desenvolupament i Innovació, el seu objectiu fonamental és desenvolupar i promoure investigacions en benefici del progrés científic i tecnològic.