Idégenerering

Da har vi begynt med konseptfasen. I dag fikk vi ulike oppgaver der vi skulle tegne gården eller nettsiden etter ulike krav. Noen av disse var: like billig som Rema 1000, inspirert av Big Brother, inpirert av ulike kjendiser som Ylvis-brødrene og Ari Behn.

Jeg jobbet med Aurora, Nina og Klara.

Kombinasjon mellom ingen dyr på gården og like billig som Rema 1000
Inspirert av Ylvis-brødrene
Alle oppgavene
Pimp my cow

Her skulle vi bli inspirert av en tv-serie og lage et forslag ut i fra det. Midt i oppgaven skulle vi bytte med en annen gruppe.

Dina, Jeanette og Ivar Anders begynte på denne, og Nina og jeg fortsatte.


Moodboard

Her har jeg laget en moddboard som inspirasjon til nettsiden jeg skal lage.

Forskjellige nettsider til inspirasjon

Jeg valgte å la meg inspirere av kombinasjonen mellom “like billig som rema 1000" og “ingen dyr på gården”. Jeg vet Gudbrand har et litt dårlig forhold til Rema 1000, så jeg må være forsiktig med å nevnet dette til han.

“Ingen dyr på gården”

“Ingen dyr på gården”

Jeg synes det er viktig å få frem de andre produktene Horgen har å by på. Korn og frø produksjon. Gården kan leies ut til ulike arrangementer som bryllup, konfirmasjon o.l.

“Like billig som Rema 1000"

Jeg ville at siden skulle se litt billig ut, men samtidig ekslusivt. Jeg har derfor hentet inspirasjon fra det nye designet til Rema sine egne produkter. De ser veldig eksklusive ut og er veldig billige. Det føler jeg passet godt til horgens produkter, spesielt Angus kjøttet. Det er ekslusivt økologisk kjøtt og kilosprisen er ikke så ille.


Konseptskisse

Her er en konseptskisse til hvordan nettsiden skal se ut. Litt notater og illustrasjoner av hvordan jeg tenker. Jeg har valgt å fokusere mer på gården og familien, enn salg av kjøtt, da dette var noe Gudbrand ønsket. Så nettsiden jeg lager er mer for å fremme familien og hva de jobber med, og en liten del med salg av varer.

Index og noen av undersidene