Ми запропонували більш ніж 2.5 млн. $ на протязі 2 місяців для підтримки нових проектів на Мережі Oasis.

A7fold
Oasis Foundation Ukrainian
3 min readMar 13, 2022

--

Ми пишаємося тим, що запропонували понад 2,5 млн $ різним проектам для створення нового покоління DApps web3 на Oasis.

Дисклеймер: Ця стаття є перекладом, який був зробленний одним із членів спільноти Oasis. Щоб прочитати оригінальну статтю, перейдіть, будь ласка, за посиланням: https://medium.com/oasis-protocol-project/weve-offered-more-than-2-5-758bfd726af

Ми пишаємося тим що маємо більш 230 міл. $ доступними для фінансування майбутніх розробників. Мережа Oasis є масштабованим і орієнтованим на конфіденційність блокчейном першого рівня, створеного для відкритих фінансів та відповідальної економіки даних. Oasis Foundation була створена для сприяння глобальній спільноті у екосистемі і підтримці зростання та децентралізації.

На даний час у Мережі Oasis є декілька програм доступних для підтримки розробників.

Oasis Ecosystem Fund (> 200міл. $ доступно для фінансування)

Oasis Ecosystem Fund з більш ніж 200міл. $ доступними для фінансування, підтримується найкращими донорами, включаючи Binance Labs, NGC Ventures, Dragonfly Capital, Electric Capital, та інші. Фонд спрямований на те, щоб допомогти засновникам створювати проекти, які створюватимуть наступну хвилю додатків Oasis, таких як DeFi, NFT, Metaverse, токенізація даних, DAO, програми керування даними та конфіденційності тощо.

Гранти ROSE Bloom (до 50тис. $ в токенах $ROSE)

Програма грантів ROSE Bloom, розроблена для сприяння зростанню екосистеми Oasis, допоможе розпочати проекти, які покращать мережу Oasis або створюють нові протоколи DeFi, DApps або продукти для захисту конфіденційності. Проекти можуть подавати заявки на гранти від 5 тис. $ до 50 тис. $ в токенах ROSE.

Великий імпульс і значне фінансування вже сьогодні!

Oasis Ecosystem Fund вже отримав 28 заявок на фінансування. YuzuSwap отримав близько 2 міл. $ від Oasis Ecosystem Fund. Створений на Oasis Emerald, EVM-сумісному ParaTime, YuzuSwap є децентралізованою біржою яка включає стимули для ліквідності та торгового майнінгу. Його запустили у січні 2022 та вже істотно зросло досягнувши 1 млрд. $ торгівельного об’єму менш ніж за місяць.

З початку 2022р. ми отримали 47 заявок для грантів ROSE Bloom програми від проектів які спрямовані на створення на Oasis Emerald або Oasis Parcel SDK для управління конфіденційністю в першу чергу, і ми надали фінансування в розмірі 590 тис. $, зокрема:

  • CrystalNFT — NFT маркетплейс
  • HybridX — Децентралізована біржа
  • Gemkeeper.Finance — Децентралізована біржа
  • Lilac — StableSwap
  • SSAP — Кредитування
  • TGT.Finance — Кредитування

Програма Oasis MetaMind Accelerator вартістю 3,5 міл. $, яка щойно оголосила про свою першу когорту з 15 проектів, спричинила збільшення грантів.

Крім того, програма DappRadar та Oasis Accelerator вартістю 500тис. $ наразі відкрита і приймає заявки. Ця програма підтримуватиме команди спільноти розробників DappRadar для створення рішень DeFi, P2E для ігор та конфіденційності в мережі Oasis Network, зокрема на Oasis Emerald або Cipher ParaTimes.

Як подати заявку на фінансування:

Якщо ви амбітний розробник, який прагне революціонізувати Web3 та відкриті фінанси і вивести його на масовий ринок і бажаєте подати заявку на фінансування, перейдіть за посиланнями нижче:

--

--