Si hei til Stefan David Witts!

Etter over 2,5 års drift av Oclin er tiden endelig kommet for å ansette en tredjemann, og vi ønsker herved Stefan David Witts velkommen til Oclin som fotograf og klipper!

Stefan i arbeid. (Foto av Thomas K. Dalen)

Litt om Stefan

Under Stefans oppvekst var han helt sikker på at det han skulle bli var proff snowboarder. Sammen med guttegjengen skulle det produseres ski- og snowboardfilm. DV-tape ble stress, så Stefan iverksatte nedbetalingsplan på sitt første kamera (av typen Full High Definition).

“Mamma var i stor grad største sponsoren på at kameraet faktisk blei betalt for i det lange strekket” — Stefan

Tiden gikk, og det ble egentlig aldri noen film i første omgang, og drømmen om snowboard ble det aldri noe av heller. Men, som en naturlig progresjon beholdt Stefan lysten for å skape fortellinger gjennom kamera som sin største lidenskap.

Siden da har Stefan alltid gått etter magefølelsen, og aldri sett noen annen retning enn gjennom lisen. Han tok et toårig studie med filmproduksjon på Noroff i Bergen, og utviklet der en stor interesse for fiksjonsfilm.

Frem til nå har Stefan arbeidet mye med å utvikle egne produksjoner til større prestasjoner, og brynet seg som en all-round potet på både dramaserier og spillefilm-produksjoner.

Frå innspilling av egen Dramaserie pilot “Min side” med cast frå bl. a. Nobel, Lillyhammer, Side om side. (Foto av Petter Hermans)

Hovedfagfeltet til Stefan ligger innenfor foto, med solid erfaring fra regi, innspillingsledelse, lys og manus.

(Foto av Reuel Cataylo)

Hans visuelle uttrykk trekker stor inspirasjon fra individuelle personligheter og deres lidenskap, spleiset med norsk natur og innovative fortellingstekniker.

En av Stefans langsiktige drømmer er å opparbeide et velstående produksjonshus kan produsere personlige produkt til enhver kunde. Og som også fungerer fint som et møtepunkt for å ta seg en drink, diskutere, lytte til musikk og se en god film i en hyggelig og kulturell atmosfære!


Vi ønsker Stefan velkommen til Oclin! Ta kontakt på post@oclin.no om du vil komme i kontakt med oss eller Stefan :)