Okcash + Star Wars FTW: Youtubeer Geetsly samarbejdspartner Okcash! (Danish)

I de sidste par måneder har der været en mange spekulationer og rygter omkring youtuber og gamere der tilslutter sig OKCash. Den første youtube blev offentliggjort, youtuberen Greetsly er nu partneret med OKCash. Geetsly har lagt en ny video op på youtube, hvor han introducere OKCash, og overfladisk beskriver fremtiden for implementationen af OKCash på hans youtube kanal og hans fællesskab. Geetsly laver indhold der fokusere på emner relateret til Star Wars såsom ukendt fakta, gemte mysterier og fremhævning af en lang række events i Star Wars serien, spillet og historien i sig selv.

OKCash’s samarbejdspartnere havde et godt møde med Geetsly omkring et sponsorat. Efter mødet blev både OKCash og Geetsly enige om at OKCash skal integreres som digital valuta i fremtidige projekter hvor brugerne vil have muligheden for at udveksle spil på platformen IntergalaticLounge. For Geetsly’s og OKCash’s fællesskab er dette “en ny dag, en ny begyndelse” udtalt af Tano.

OKCash fællesskabet er meget klar og støttende til nye samarbejdspartnere. Visionen er at OKCash skal blive den næste store digitale valuta, med filosofien at decentralisere og forstærke alle brugere. Fremtiden for valutaer er digitale valutaer, og det er OKCash’s filosofi at valutaer skal decentraliseres gennem et sikkert netværk, gennemsigtighed [gennem OKCash’s blockchain], open source og positivitet for innovationer. Siden starten på OKCash i November 2014, har vi etableret samarbejdspartnere som Microsoft Azure med Blockchainen som et [BAAS] økosystem. Vil vil opretholde vores samarbejde med Geetsly og hans fællesskab ved at forstærke og assistere hinanden under integrationen.

De fleste brugere kan lave deres egen OKCash tegnebog gennem OKCash’s bot, den er implementeret i Geetsly’s discord server, og i OKCash’s Discord server. Brugere bliver automatisk koblet med en adresse [som kan blive fundet ved brug af kommandoen: .deposit]. Du kan købe mere OKCash, ved først at købe Bitcoin også veksle dem til OKCash via en OKCash understøttet udveksler, såsom Bittrex, Cryptopia, Bleutrade og Yobit. Når du har købt mønterne, vil du være istand til at trække mønterne ud til din egen tegnebog. Du er nu endelig klar til at stake dine mønter, og få en belønning for at gøre det. Den nuværende staking præmie er på 10%, hvilket vil sige at hvis en bruger har 100000 OKCash så vil brugeren gennem året få små mængder af OKCash som til sidst vil svare til 10000 OKCash. Hvis du vil sælge dine OKCash, så kan du gøre det gennem LiteBit, som er en side der konvertere OKCash til euro. Gennem LiteBit kan du lave direkte køb, via forskellige betalingsmetoder så som, Ideal, Sepa Bankwire transfer, SOFORT og GiroPay.

OKCash er en Proof of stake (bevis for indsats) algoritme, som bruger blokkens halveringstid, og derfor er OKCash en længerevarende bæredygtig investering [L.T.S.S], ved brug af dette system gør det det muligt at regulere inflation og bevare valutaens værdi. Gennem “Proof of stake” algoritmen, i forhold til “Proof of Work” [brugt af BitCoin] algoritmen, har brugere har ikke brug for dyrt hardware for at få mønter — jo flere mønter en person har, jo mere mine kræft har brugeren som gør det muligt for dem at tjene flere mønter når de “staker” deres mønter. Mere omkring det her: https://medium.com/@OkcashNews/okcash-block-halving-1ead085e6fac.

Hvis du vil have nogle gratis OKCash, kan du få det ved at tilslutte dig OKCash’s discord server, hvor der ofte er “soak”s og “rain”s. Et “soak” eller et “rain” er en distribution af mønter fra en brugeren der skriver soak ud til brugere på Discord serveren. Forskellen på disse to er at et “soak” kun giver mønter til de brugere der har været aktive inden for 30 minutter før der bliver sendt et “soak” — mens “rain” er til alle der er tilsluttet serveren. Distributionsprocessen sker sådan her: hvis der er 100 brugere online, og en bruger lavet et “rain” så vil alle 100 få 1 OKCash selv.

Os i OKCash fællesskabet er stolte af at samarbejde med Geetsly fællesskabet, vi ved godt at det her er et nyt koncept, vi ved godt at det her er en integrationsproces. Så vi håber på at begge fællesskaber kan dele ideer og hjælpe hvis der kommer nogle problemer. Det er fra dette tidspunkt og frem hvor vi vil opretholde stærke bånd, og forstærke mulighederne mellem de to fællesskab.

Translated By: BechGameplay

More Information here:

Hjemmeside: http://okcash.org/index.html

Velkomsside: http://okcash.co/

Informationsside: https://okcash.info/

FAQside: http://okcash.org/faq.html

Forummer: https://okcashtalk.org/

Block Half information: http://okcashblockhalf.com/

Discord Server link: http://discord.okcash.co/

Fakta: http://okcash.co/index.php#facts

Current Statistics

Info omkring OKCash’s længerevarende bæredygtige staking (LTSS):

https://okcashtalk.org/index.php/topic,16.0.html

Geetsly’s Forum:

http://intergalacticlounge.com/

Blog: http://intergalacticlounge.com/blog/

OKcash for Businesses (Registrer idag): http://okyourday.com/

Køb OKCash via fiat:

https://www.litebit.eu/en/buy/okcash

Køb OKCash ved brug af digital valutaer:

https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-OK

https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=OK_BTC

https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=OK_LTC

https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=OK_DOGE

https://yobit.net/en/trade/OK/BTC

https://bleutrade.com/exchange/OK/BTC

Show your support

Clapping shows how much you appreciated AltruisticAtheist’s story.