CASE STUDY : 45 let Val202

Val 202 je največja in najpomembnejša radijska postaja v Sloveniji. Junija 2017 so praznovali 45 let delovanja. V ta namen so pripravili vsebinsko bogat teden z unikatnimi dogodki, ki so se odvijali v Velenju, Ljubljani, Cerknem in Novem mestu.

Zaradi velikega zanimanja in omejenega prostora na dogodkih so iskali način, kako svojim obiskovalcem ponudijo vstopnice brez nepotrebnih dodatnih stroškov in pregledom nad prodajo.

Rešitev so našli na spletni platformi Olaii.com, ki omogoča hitro, preprosto in varno prodajo vstopnic za brezplačne ali plačljive dogodke. Organizator se prijavi v sistem, izpolni podatke, ustvari dogodek, ter določi tip vstopnice. Vstopnice lahko svojim obiskovalcem, s posebnim spletnim vmesnikom, ponudi tudi na svoji spletni strani.
V primeru, da je dogodek plačljiv, se lahko poleg spletne prodaje aktivira tudi več kot 300 fizičnih prodajnih mest. Obiskovalec si lahko tako svojo vstopnico zagotovi z varnim spletnim nakupom ali obišče sebi najbližjo trafiko 3DVA oz. bencinski servis OMV.
Na vhodu pred dogodkom lahko organizator preveri veljavnost vstopnic z brezplačno Olaii Access control aplikacijo za iOS ali Android, ki bere QR kode.
Obiskovalci lahko na dogodek vstopijo z vstopnico, ki vsebuje unikatno QR kodo. Vstopnica je lahko natisnjena na papir ali jo pokažejo na Olaii aplikaciji za pametne telefone. Za boljši nadzor vstopnic, kupljenih na fizičnih lokacijah, je poskrbljeno z Olaii Save prenosom vstopnice na aplikacijo.

Prodaja preko sistema Olaii je namenjena za dogodke, konference, koncerte, festivale in glasbene skupine, ki želijo urediti in olajšati prodajo vstopnic brez nepotrebnih dodatnih stroškov za organizatorja in obiskovalca.

Začni s prodajo vstopnic:

Več o Olaii Ticketing:

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Jure Kastelic’s story.