台北大縱走第七段 政大至飛龍步道 心得

很像觀光古蹟的一條步道

朋友意外拍到的我

繼上次自行走完非常戲劇化的第六段後,這次邀請朋友一起走了看起來最平易近人的第七段。看見健行筆記的地勢圖就知道了XD。

健行筆記

因為第七段環繞著指南宮和貓空,前段充滿了一種幽靜的氣息,後段則有種來到了古早茶田的感覺,中間穿插著許多觀光景點;步道本身果真如網路所說,很親民,所以有一種出遊>健行的感受。除此之外,這條路線有很多可愛的貓咪!(跟貓空的地名有關嗎哈哈哈)

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Nilla Chen

Nilla Chen

I don’t write great things. I write my things.