ONTO Wallet CN
Published in

ONTO Wallet CN

月报 | ONTO 2021年12月最新进展

点击查看ONTO 12月亮点和更新

去中心化跨链钱包ONTO,为用户提供管理数字身份、数据和资产的一站式移动端服务,是每个人访问Web3的重要入口。ONTO团队始终坚持聆听社区的意见,为响应众多用户的呼声,我们决定每月发布一份月度报告。

本月,ONTO团队专注于开展良好的合作、举办丰富的活动,为用户带来数十场社媒活动和APP活动,其中包括与知名品牌的合作,收获社区的一致好评。

在产品方面,新增对FIO链的支持,目前ONTO支持的主流链数量已达17条。

新的一年会带来新的可能性。在2022年,ONTO将继续为所有用户带来更加丰富的活动、优质的合作和全新的发展!请持续关注ONTO的最新动态。

联系我们

ONTO官方网站:https://onto.app

邮件联系:contact@onto.app

中文Telegram群:https://t.me/ONTOWalletCN

--

--

--

ONTO以DID为钥,开启Web3无缝体验,为用户提供管理数字身份、数据和资产的一站式移动端服务。

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
The ONTO Team

The ONTO Team

Self-sovereign data wallet Contact us: contact@onto.app Download ONTO: https://onto.app

More from Medium

ONTO & PokeMine Partner Up for a 200 PokeMine NFT Lottery!

Coinhub AMA Recap with CeloLaunch

Discord Setup Guide for CityStates

Slope x 1Sol AMA Recap