Animeer een exclusief interview van Kurt Cobain voor Studio Brussel!

Deze opdracht is verlopen. De deadline was 5 maart.

Studio Brussel heeft in haar rijke audio archief een exclusief interview teruggevonden met Kurt Cobain. Het interview werd afgenomen in De Vooruit in Gent waar de band in 1991 speelde. Tijdens het 4 minuten durende gesprek vertelt Cobain o.a. over de vriendschap met Krist Novoselic en Dave Grohl, over songs schrijven en dronken worden en de saaiheid van touren.

OpenVRT en Studio Brussel zoeken een animator met een broek vol goesting om dit interview te animeren. We hebben een fragmentje uit het interview geknipt waar Cobain zich druk maakt over de saaiheid van het touren. Bezorg ons een animatie van 10 seconden op basis van dit fragment:

Om het fragment te verwerken in je animatie, kun je het hierboven via soundcloud downloaden.

Wat hebben we online al gezien en vinden we cool?

Go for it!

De beste, origineelste of mooiste animatie krijgt van Studio Brussel en OpenVRT €2000 om het volledige interview uit te werken. Wij coachen je doorheen het proces. De afgewerkte video zal gedeeld worden via de site, Facebook en YouTube van Studio Brussel. De winnaar zal worden uitgenodigd op de zender en krijgt in 2018 toegang tot alle Studio Brussel Showcases die dit jaar zullen worden georganiseerd.

Deze oproep is verlopen. De deadline was 5 maart.

Deze oproep is gericht op studenten animatie of pas afgestudeerden. Zit je met vragen rond je rechten, hoe OpenVRT werkt of wat we doen? Raadpleeg even onze FAQ’s.

Like what you read? Give Camille Pollie a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.