Deze workshops kun je volgen op #5JAAR OpenVRT!

Nog geen ticket voor #5JAAR OpenVRT in Vooruit? Haast je en reserveer er snel één!

We organiseren tijdens dit event niet alleen lezingen, maar er zijn ook drie workshops die je doorheen de dag zult kunnen volgen:

copyright Matthijs Van Mierlo

In de workshop ‘Het is goed maar niet wauw-de kunst van een idee verkopen’ reiken Bert Sap en Nickias Pauwels (van VRT Creative Lab) enkele hands-on tools aan die je creatief concept sterker én verkoopklaar maken. Tijdens de workshop leer je in sneltempo wat een (goed) idee juist is, hoe je er toe komt en op welke manier je het verkocht krijgt.

Creative Lab is het in-house digital agency van VRT. Het adviseert en inspireert de merken van de VRT, en experimenteert met nieuwe digitale formats. Nickias is Digital Strategist bij Creative Lab. Voor het Lab werkte Nickias bij reclamebureau These Days Y&R/ Wunderman en de Britse commerciële broadcaster ITV. Bert is Creative Director bij Creative Lab. Hij houdt van straffe koffie en wilde ideeën.

Ben je onlangs freelancer geworden? Of sta je op het punt om in het diepe te springen? Geen idee wat jouw werk waard is? Kom naar de workshops Prijsbepaling door Simon Gryspeert van Flanders DC.

Je prijs bepalen is een moeilijke oefening in de creatieve sector, want de waarde van creativiteit is subjectief, toch? Mag je als starter evenveel vragen als je meer ervaren collega’s? Of zelfs meer? En welke kosten moet je in rekening brengen? Tijdens deze korte sessie krijg je zicht op de methodes om een goede prijs te bepalen en enkele concrete tips om zelf aan de slag te gaan.

Weet je niks van videogames, maar ben je benieuwd waarom zoveel mensen er wild van zijn? Schrijf je dan in voor de enige workshop waar je een uur lang mag gamen! Daarnaast krijg je nog een pak informatie waarmee je elke gamer onder tafel kan praten. De host voor deze sessie is Frederik El Massri, Digital Creative bij het Creative Lab van de VRT.

Waarschuwing van Frederik: de eerste die een Fortnite-dansje doet wordt uit de sessie gezet.