DIVISION 6 MELLERSTA — HÄGERSTADS IF

Ännu en omgång i Division 6 Mellersta stod på tur, denna gång bortamatch på Ekvallen i Hägerstad! Östria kom stärkta av ett 22–0 facit på de tre inledande omgångarna i serien.

Östria började starkt mot ett frenetiskt kämpande Hägerstad som stod emot tills den 19:e minuten. I den 19:e minuten så rycker Emil Blixt förbi sin försvarare på kanten och serverar Abdi Said som trycker in bollen och därmed gör 1–0 till Östria. Det dröjde sedan 9 minuter innan Östria och Abdi än en gång målade. Denna gång var det Tomas Karlström som stod för assisten och Abdi var säkerheten själv när han var ensan med målvakten, 2–0. I den 43:e minuten kom sedan matchens läckerbit då Tomas Karlström frispelar Emil Blixt som chippar målvakten med exakt precision, och Östria går till halvtidsvila med en 3–0 ledning.

“Andra halvlek är ingenting att skriva till morsan om” sa lagledaren Tommy Strand efter matchens slut, och redaktionen är redo att hålla med! Östria släpper in sitt första mål i serien, och spelar väldigt knackigt under hela andra halvlek. Det hela slutar i att Östria vinner med 3–1, och det är huvudsaken!

Kommande match är den otroligt viktiga kvartsfinalen mot LIU AIF i Danske Banks Herrcup. Matchen spelas på fredag, den 18:e maj, kl 19:00! Vi behöver verkligen ditt stöd, så vi hoppas att få se er där.

Poängligan i Div 6:
Tomas Karlström, 3 mål och 6 assist, 9 poäng.
Habib Brahim, 6 mål och 0 assist, 6 poäng
Abdi Said, 3 mål och 2 assist, 5 poäng.
Daniel Asplund, 2 mål och 1 assist, 3 poäng
Daniel Gottfried, 2 mål och 1 assist, 3 poäng
Johan Ruya, 2 mål och 1 assist, 3 poäng.
Jonathan Sääw, 1 mål och 2 assist, 3 poäng.
Alexander Berglund
, 0 mål och 2 assist, 2 poäng
Emil Blixt, 1 mål och 1 assist, 2 poäng.
David Åhman
, 1 mål och 0 assist, 1 poäng
Marcus Nilsson, 1 mål och 0 assist, 1 poäng.
Robin Hamrén, 0 mål och 1 assist, 1 poäng.
Hamse Mohsen,
0 mål och 1 assist, 1 poäng.

Like what you read? Give Robin a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.