DIVISION 6 MELLERSTA — NORSHOLMS IF

Så var det äntligen dags för hemmapremiär för vårt kära IK Östria Lambohov! Efter att Bjärka-Säby senast lämnade WO i ren skräck, så fick vi äntligen göra entré på Lambohovsvallen i seriesammanhang.

Östria kom stärkta av en 13–0(!) seger helgen innan mot Dulqad IK, och man visade direkt vem det var som bestämde i deras hemmaborg. Redan efter nio minuter så curlar Tomas Karlström in bollen i krysset, 1–0, och lagmaskinen Östria börjar därefter rulla. Marcus Nilsson, bjuder därefter på dagens smällkaramell då han drar till på volley utanför straffområdet och utökar ledningen till 2–0. Johan Ruya gör sedan en offensiv rush och blir frispelad och gör inga misstag när han placerar in bollen till 3–0 innan halvtid.

I andra halvlek, så var det då dags för Habib Brahims show. Habib är en målskytt av rang, och gjort otroligt många mål för Östria i sina år. När han bestämmer sig, då gör han mål, han avslutade Östrias andra halvlek med att göra ett äkta hattrick och således spika slutresultatet till 6–0.

En väl genomförd match utav IK Östria Lambohov, mot ett otroligt frustrerat Norsholms IF. Härnäst väntar Hägerstads IF på bortaplan nästa helg, för att därefter ta sig an LIU AIF i en avgörande kvartsfinal i Danske Banks cup.

Poängligan i Div 6:
Tomas Karlström, 3 mål och 4 assist, 7 poäng.
Habib Brahim, 6 mål och 0 assist, 6 poäng.
Daniel Asplund, 2 mål och 1 assist, 3 poäng
Daniel Gottfried, 2 mål och 1 assist, 3 poäng
Johan Ruya, 2 mål och 1 assist, 3 poäng.
Abdi Said, 1 mål och 2 assist, 3 poäng.
Jonathan Sääw, 1 mål och 2 assist, 3 poäng.
Alexander Berglund
, 0 mål och 2 assist, 2 poäng.
David Åhman, 1 mål och 0 assist, 1 poäng
Marcus Nilsson, 1 mål och 0 assist, 1 poäng.
Robin Hamrén, 0 mål och 1 assist, 1 poäng.
Hamse Mohsen,
0 mål och 1 assist, 1 poäng.

Länge leve Lambohov!

Like what you read? Give Robin a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.