TACK FÖR I ÅR!

Final i Danske Banks Herrcup

Året 2018 var året då IK Östria Lambohov återuppstod igen. Vi bröt oss loss ifrån samarbetet med Vikingstads SK och med AFK Linköping, äntligen var det dags att stå på egna ben igen!

Och som vi har gjort det! Då tänker vi inte på våra sportsliga framgångar, utan mer på vilken uppslutning och intresse det har varit kring lagen. Det är mer än vi i styrelsen någonsin hade kunnat drömma om, Lambohovsvallen har verkligen kokat mer än någonsin.

Vårt damlag valde att fokusera på endast seriespel, och där har vi slussat upp massvis med tjejer födda 03 och 04, något som vi är oerhört glada över. Vi kommer att lägga otroligt mycket krut på vår damverksamhet här framöver för att bli så stora och bra som möjligt inom det, det är verkligen ett av våra fokus under kommande år.

Vårt herrlag valde det helt andra spåret, man var i princip med i alla turneringar man kunde och man gjorde det med bravur. En andra plats i Linköpings Mästerskapen i Futsal, Håkan Sandbergs Cup och Danske Banks Herrcup, följdes sedan upp av en förkrossande seger utav sin serie.

IK Östria Lambohov har en otroligt lång väg att vandra gällande ekonomi, organisation och kvalitét, det är vi väldigt medvetna om. Rom byggdes inte på en dag, utan allting tar sin tid. Vi tror och hoppas att vi är någonting på vägen, med passion och hårt jobb tar man sig väldigt långt, och är det någonting vi har i Lambohov så är det passion och patriotism, något som vi vill behålla.

Trots den långa vägen kvar att vandra, så är det viktigt att stanna upp och kolla sig själv i spegeln och vara nöjd med det man presterat hittills. Vi är väldigt nöjda vad föreningen har åstadkommit i år, på alla dess plan. Se denna artikeln som ett firande av ett bra år, låt oss nu jobba lika hårt för att skriva exakt samma artikel igen nästkommande år.

Alla är välkomna till Lambohovsvallen nu på söndag den 7:e oktober mellan 09.00–14.00, då vi avslutar säsongen med ett klubbmästerskap. Massvis med jippon runtomkring, och framförallt en massa människor med hjärta för Östria, det blir inte så mycket bättre.

TACK igen! Och länge leve IK Östria Lambohov. ❤