EERSTE NEDERLANDSE GOOGLE DEVELOPER EXPERT ASSISTANT BIJ PIXPLICITY

Pixplicity
Mar 5 · 2 min read

Utrecht, 5 maart 2019 —

Creative technology agency Pixplicity maakt bekend dat een van haar ontwikkelaars, Eliza Camber (27), als eerste in Nederland tot Google Developer Expert (GDE) Google Assistant is benoemd.

Google kent deze titel toe aan ontwikkelaars die hun kennis breed delen met de ontwikkelaars community en een bewezen track record hebben van opgedane expertise op het gebied van de Google technologie.

Na het toevoegen van Voice als een van de belangrijkste pijlers binnen Pixplicity is de ontwikkeling snel gegaan. Voice neemt als nieuwste grote interface een steeds belangrijkere plaats in. Pixplicity heeft in de afgelopen tijd vele actions voor Google ontwikkeld. Voor een groot technologiebedrijf ontwikkelt Pixplicity een eigen voice assistant. Van het herkennen van het actiewoord “Hey….” tot het trainen van het neurale netwerk en het verwerken van de vragen.

Eryk Verhagen, CEO Pixplicity: “We zijn zeer verheugd dat we Eliza als Conversational designer en Voice developer tot ons team mogen rekenen en trots dat ze benoemd is tot GDE. De technische drive en creatieve geest van ons team behoren tot het DNA van onze organisatie. Google’s erkenning voor een van onze developers, met name op het gebied van Voice, bevestigt de mate van expertise die Pixplicity wereldwijd kan bieden.”

VOICE GROEIT

Voice ontwikkeling bij Pixplicity is in een stroomversnelling geraakt nadat dit breed aangeboden werd als laagdrempelige innovatie voor het 1-day build concept van Pixplicity waarbij klanten snel innovatieve oplossingen kunnen testen als onderdeel van een design iteratie.


Eliza Camber

werkt sinds 2016 bij Pixplicity als software engineer.nBinnen het team werkt Eliza zowel aan conversational design als aan software ontwikkeling. Ze heeft haar kennis en ervaring in de afgelopen jaren ingezet voor een grote variatie aan projecten, waaronder het bouwen van een volledige voice assistant, voice skills voor bestaande platformen, apps voor de zorg en talloze commerciële projecten voor reclamebureaus.

Eliza is zeer actief in communities, onder andere als voorzitter van Women Tech makers, instructrice voor Codegirls en mede organisator voor de Google Developer Group bijeenkomsten Nederland.


Over Pixplicity

Pixplicity omarmt de creatieve kracht van technologie. Ons credo is “any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic”, naar Arthur C. Clarke. We willen de bureaus en innovatieve partijen waar we mee werken altijd uitdagen. Of dat nou is door een nieuwe app, website, platform of een andere technologische tool. We richten onze pijlen op de creatieve toepassing van technologie om voor onze klant de juiste oplossing te vinden.

We houden van een uitdaging en gedijen op de visie en ideeën van onze klanten. Ons gevarieerde team van engineers combineert relevante technologieën uit het gehele spectrum tot een creatieve creaties. Onze werkwijze genereert unieke oplossingen die anders wellicht onontdekt waren gebleven. Onze professionals boeken snel resultaat dankzij het effectief inzetten van de nieuwste technologieën.. Zo creëren wij magic.


Voor meer informatie: www.pixplicity.com . www.medium.com/pixplicity

Emiel Boelman (emiel@pixplicity.com)

welcome@pixplicity.com . +31 (0)30 800 0412

Pixplicity is gevestigd in

Utrecht (Nederland)

Brooklyn, New York (VS).

Pixplicity

The Creative Tech Agency

Pixplicity

Written by

The Creative Tech Agency

Pixplicity

The Creative Tech Agency