Consilierii Bancor

Bancor este onorat să anunțe sprijinul experimentaților săi consilieri, experți în diverse domenii și suporteri ai misiunii Fundației.

Tim Draper

Tim Draper este membru fondator al Draper Associates și DFJ. Sugestia inițială a lui Tim de a utiliza marketingul viral ca metodă de răspândire a unei aplicații software de la client la client a fost esențială pentru succesul avut de Hotmail, Skype și altele.

Tim a fost recunoscut ca un susținător principal al antreprenoriatului cu numeroase premii și onoruri. El a fost listat ca al 46-lea din cei mai apreciați absolvenți ai Harvardului, al 7-lea din lista Forbes Midas, primul din cei mai mulți investitori de capital de risc de către Always On, și al 98-lea în cei 100 de cei mai puternici oameni din domeniul finanțelor din revista Worth Magazine. Tim a primit și titlul “Antreprenorul pentru lume” al Forumului Mondial al Antreprenoriatului în 2015.

Tim a obținut o diplomă de licență de la Universitatea Stanford, cu o diplomă în inginerie electrică și un MBA de la Harvard Business School.

În 2011, a creat Draper University of Heroes, o școală rezidențială și online, pentru a ajuta tinerii extraordinari să-și atingă obiectivele antreprenoriale. În iulie 2014, Draper a primit o atenție media deosebită pentru cumpărarea sa la o licitație a Serviciilor Marshale din SUA a Bitcoinilor confiscați de pe site-ul web Silk Road. În mai 2017, el a anunțat primul său sprijin pentru tokenul Tezos.

John Clippinger

John Henry Clippinger este co-fondator și director executiv al ID3 (Institutul pentru Inovare și Design al Datelor), o organizație nonprofit de 501 C (3), formată pentru a dezvolta și a testa un cadru de încredere software open source (Open Mustard Seed) — servicii de transport, infrastructuri și întreprinderi. El este, de asemenea, cercetător științific la Grupul Human Dynamics din cadrul laboratorului MIT Media, un cercetător remarcabil la Institutul pentru Viitor, Comitetul de coordonare și consiliul consultativ al rețelei de ecosisteme Blockchain (BECON) și fostul președinte al Comitetului de lucru ITU Grup privind identitatea și autentificarea. Anterior, dr. Clippinger a fost fondator și co-director al Laboratorului de Drept al Centrului Berkman pentru Internet și Societate de la Harvard Law School. El a fost, de asemenea, un coleg senior la Centrul Berkman, unde a fondat proiectul Higgins, o sursă deschisă și un cadru de identitate pentru a le oferi utilizatorilor controlul asupra informațiilor lor personale.

Dr. Clippinger este co-editor cu David Bollier, de la Bitcoin la Burning Man și Beyond: Questul pentru identitate și autonomie într-o societate digitală, 2014, și este autorul unei multitudini de persoane: Viitorul identității individuale, 2007 În trecut, a fost Directorul Capitalului Intelectual pentru Coopers & Lybrand și fondatorul a patru companii de software de inteligență artificială. Consultă cu companii, fundații, ONG-uri și agenții guvernamentale cu privire la aspectele legate de tehnologia, politica și strategia de afaceri legate de confidențialitate, cadrele de încredere și rețelele sociale.

Ioan este autorul mai multor articole recente, lucrări albe și capitole privind subiecte legate de identitate, cadre de încredere și guvernare: către o democrație în rețea industrială postindustrială; O comună de date descentralizate pentru schimbul de mărci de încredere și valori; Un nou tip de ordine socială: auto-suveranitatea, încrederea autonomă și paritatea P2P; O Renaștere a Comunelor: modul în care noile științe și Internet reprezintă o nouă identitate și ordine globală; Capitol din Cod: Colaborarea, proprietatea și economia digitală; si multe altele.

Dr. Clippinger este absolvent al Universității Yale și deține o MA. Și Ph.D. De la Universitatea din Pennsylvania, unde și-a terminat teza cu privire la un model computațional de compoziție a discursului. Este membru al Forumului eG8, Consiliului Telco Global Leadership și al Rețelei de analiză a riscurilor pentru Forumul Economic Mondial. Este un participant frecvent la Forumul Highlands sponsorizat de DoD, Institutul Aspen, Institutul de Leadership CEO al Școlii de Management Yale, Summit-ul Leadership Creativ, Academia Chineză de Științe, Institutul Aspen Italia, Finalistul Liderului Tehnologiei Rețelei Mondiale, Telco 2.0, Brainstormul Fortune , Conferința de conducere a gândirii arabe, Institutul de vară Kauffman, Forumul de mass-media din Monaco, Ashoka, Rețeaua de afaceri a Institutului Santa Fe, Summitul guvernului mondial, Institutul Cambridge pentru conducerea durabilă și Rețeaua de ecosisteme bloc.

Lee Linden

Lee este un antreprenor și investitor în stadiu incipient, care lucrează cu fondatorii de pornire pentru ai ajuta să găsească potriviri pentru produse / piețe și pentru a deveni întreprinderi cu impact.

Anterior, a condus inițiativele emergente ale Facebook în domeniul comerțului și al anunțurilor mobile. Lee a aderat la Facebook prin achiziția de Karma, o companie de comerț descoperită pe care a înființat-o, care a permis utilizatorilor de smartphone-uri să trimită instantaneu produsele fizice altora fără adrese de corespondență.

Înainte de Karma, Lee a fondat compania Tapjoy și a pilotat compania în poziția sa de lider în platforma de publicitate mobilă, care atinge astăzi peste 1 miliard de dispozitive și generează sute de milioane de dolari în veniturile publicitare. A început să lucreze la Tapjoy creând co-creați mai multe jocuri mobile de top pentru iOS / Android și, ulterior, dezvăluind potențialul publicității mobile și distribuirii aplicațiilor la scară.

Anterior, Lee a lucrat pentru firma de capital de risc Kleiner Perkins și a ajutat la lansarea iFund, un vehicul de investiții de 100 milioane USD, axat pe platformele de aplicații smartphone. Lee și-a început cariera în dezvoltarea de produse la Microsoft, unde a co-creat divizia Windows Home Server și a livrat prima piață a acestui produs.

Lee deține un MBA de la Stanford Graduate School of Business și o diplomă de licență în ingineria informaticii de la Universitatea din Michigan. A crescut în suburbii din Detroit, Michigan și astăzi trăiește și lucrează în New York City

Lee a fost prezentat la universități, conferințe și panouri la nivel mondial și a primit numeroase premii pentru munca sa, inclusiv 30 de sub 30 de tineri, cel mai bun antreprenor de la Bloomberg Businessweek, 100 de oameni mai creativi în afaceri, Fast Company și The Silicon Valley 100 de Business Insider.

Justin Rosenstein

Justin Rosenstein este co-fondatorul Asana împreună cu co-fondatorul Facebook, Dustin Moskovitz. Software-ul Asana permite lucrul în echipă fără e-mail și oferă infrastructuri cheie de comunicare companiilor precum Airbnb, Foursquare, Pinterest, Twitter și Uber. Misiunea Asana este de a ajuta omenirea să prospere, permițând tuturor echipelor să colaboreze fără efort.

Justin a condus dezvoltarea de produse pe care sute de milioane de oameni le folosesc zilnic. La Facebook, el a fost conducerea tehnologică pentru proiecte, inclusiv butoanele Like și Pagini Facebook, și a creat sistemul de management intern al proiectelor pe care Facebook se bazează pe Facebook. La Google, el a gestionat mai multe proiecte în cadrul diviziei de comunicare / colaborare și a creat prototipul inițial pentru Chat Gmail.

Justin sa specializat în Math și a făcut parte dintr-un Master în Informatică la Stanford. El este, de asemenea, un student serios de yoga, meditație și pisici.

Yariv Gilat

Yariv Gilat este fondatorul și CEO al Algoritmelor Financiare (Final), o firmă specializată în dezvoltarea algoritmilor de tranzacționare și a tehnologiei de execuție a tranzacțiilor.

Dl. Gilat este un antreprenor serios cunoscut, investitor activ înger și consilier strategic. El a fost Chief Executive Officer al companiei Kryptonite Ltd., o companie de investiții concentrată pe gestionarea fondurilor speculative și a servit în consiliile Playtika și Face.com.

Guy Corem

Guy Corem este un dezvoltator de software prin comerț, fiind un instructor IDF Mamram și inginer la Voltaire, Broadcom și Intel. Este un hacker și antreprenor cu o pasiune pentru criptare. Anterior, a fost CEO al Spondoolies-Tech, dezvoltator, producător și distribuitor al instalațiilor Bitcoin de ultimă generație. Guy a fost un contribuitor activ timp de mulți ani la comunitatea Bitcoin la nivel mondial

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.