Schema obiectivelor produsului Bancor

Woody Allen a spus “ Dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale”

Noi, echipa Bancor, am construit și dezvoltat servicii pentru mediul online de decenii și putem confirma că avem competențe atât din prisma strategică cât și cea de dezvoltare de software. Totuși credem că e important să menținem o hartă detaliată a obiectivelor nostre și suntem bucuroși să o impărtățim și cu dumneavoastră, membrii comunității noastre pentru ca să vă puteți forma și voi o imagine a proiectului și a viziunii noastre asupra Bancor și evoluția lui în timp.

“Credem că tokenii și platformele bazate pe contracte smart vor putea crea colaborarea la nivel de mase la un nivel nemaiîntâlnit până acum. Scopul nostru numărul 1 este să creăm unelte ușoare prin care fiecare end-user în aceste ecosisteme ale lumii moderne”

Am folosit Trello să dam share la obiectivele Bancor și vom updata informația din el pe măsură ce înaintăm. Am introdus posibilitatea de a vota și de a comenta pe baza lui, deci puteți incerca atât votul facilităților favorite cât și să ne spuneți ideile dumneavoastră pe baza proiectului nostru.

Schema obiectivelor Bancor o găsiți aici

Like what you read? Give Maayan a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.