Versiunea demo v1.2 a platformei Bancor

The demo version is now available at app.demo.bancor.network

Suntem extrem de încântați să împărtășim cu dumneavoastră pentru prima dată interfața demo pentru rețeaua Bancor. Viziunea noastră este să permitem oricui, indiferent de capabilitățile tehnice sau de trecutul economic, să creeze și gestioneze un token lichid și viabil care să corespundă rețelei nou-create. La sfârșitul acestui post am subliniat câteva din procesele principale care fac parte din versiunea demo cu specificații simple de folosire. Am fi încântați de feedback-ul dumneavoastră. Oferim si recompense pentru identificare de buguri pentru cine vrea să le găsească.

Misiunea noastră este să dezvoltăm cea mai ușoară experiență pentru utilizatorul final care vrea să emită sau să folosească tokenii smart. Acesta viziune se aplică la mai multe aspecte ale produsului nostru.

 • Emiterea simplă a tokenilor smart precum și utilizarea lor printr-o interfață web. Gândiți-vă ca la un Youtube pentru tokeni
 • Lichiditate simplificată pentru tokeni prin protocolul Bancor. Va facilita posibilitatea ca tokenii să fie lichizi din ziua 1
 • Acces simplificat cu ajutorul robotului de chat în locul aplicațiilor descărcabile.
 • Securitate simplificată cu ajutorul opțiunii de recuperare delegată de cont și seif

Versiunea curentă a aplicației include următoarele opțiuni

Robot de chat integrat

Chaturile sunt excelente și pot duce utilizatorul prin pașii necesari atingerii unui obiectiv. Deja formularele nu mai sunt așa populare pentru că oferă interfețe controversate. Un chatbot, integrat într-o aplicație web se găsește în intențiile noastre de dezvoltare. Va oferi o experiență mai ușoară în raport cu aplicațiile actuale de mesagerie.

Comunițățile(cu Tokeni Smart)

Crearea un token comunitar se poate face cu robotul de chat. Veți fi întrebați câteva întrebări în principal legate de tokenul comunitar. Odată ce a fost creat, îi puteți adăuga un logo, sau o poză de profil sau utiliza editorul HTML pentru pagina comunitară, și orice altceva care să interacționeze cu pagina de profil a comunității dumneavoastră. Fiecare comunitate are consiliul ei decizional și multe alte opțiuni pe care le veți întâlni.

Emiterea tokenilor

La scurt timp după crearea tokenului dvs. comunitar, chatul vă va atenționa că contractul tokenului va fi implementat pe blockchainul Ethereum, însemnând că poate fi accesat. Inițial, tokenul va funcționa în modul “privat” unde poate fi manageriat manual, unde puteți emite tokeni si trimite oricui.

Activarea tradingului

Tokenii smart care folosesc protocolul Bancor nu pot fi cumpărați sau vânduți până nu sunt activați. Strângerea de fonduri (care urmează) va include și activarea lor, totuși este posibil să trebuiască să îi activați dumneavoastră folosind setările avansate.

Ca să activați un token trebuie să:

 • emiteți tokenii
 • stabiliți una sau mai multe reserve
 • depunți tokenii rezervă
 • activați tokenul

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste opiuni sunt încă în procesul de dezvoltare iar versiunea demo nu este încă completă. Alaturați-vă programului nostrum de identificare a bug-urilor pentru a câștiga ceva BNT când raportați un bug. Mai jos aveți detaliat câțiva pași care să vă ajute la navigarea prin platform noastră.

Versiunea demo e disponibila la app.demo.bancor.network

Cum să vă creați un cont

 1. Dați click pe “Create” în colțul din dreapta sus(puteți de asemenea da click pe “Sign in”

2. Selectați tipul de profil pe care îl doriți(“Profil” sau “Magazin”). Dacă folosiți platforma pentru prima dată alegeți opțiunea „Profil”

3. Selectați chatul preferat:

4. Răspundeți întrebărilor din conversație și dați click pe crearea unui portofel (se va întâmpla la finalul chatului)

5. Veți fi nevoiți să vă alegeți o parolă. Să fiți siguri că v-o amintiți pentru că nu veți putea să vă recuperați contul fără ea (până când nu vom dezvolta opțiunea de recuperare delegată a contului)

Asta este tot.contul dumneavoastră este pregătit pe platformă. Puteți urma pași similari pentru crearea de tokeni comunitari.

Cum să creți un token comunitar

Procesul este similar cu cel de creare doar că chatbotul vă va pune întrebări mai specifice în legatură cu tokenul. În varianta full va fi un ghid cum să vă alegeți mai bine parametrii ca CRR-ul și rezerva. Pentru început însă vrem să vedeți cât este de simplu să creați un token în blockchain.

Cum să emiteți tokeni

Înainte să emiteți tokeni, tokenul în sine există dar nu are nici un număr alocat și deci nu poate fi tranzacționat. Trebuie să îîi emiteți și apoi să îi activați (alocați rezerva) iar noii voștri tokeni sunt deja lichizi.

 1. Dați click pe opțiunea “Token” din meniu

2. În stînga veți găsi opțiunea de “Issue Tokens”. Deschideți chatbotul

3. Spuneți robotului numărul de tokeni pe care vreți să îl emiteți și semnați tranzacția cu parola dumneavoastră

Asta e tot! V-ați creat un token pentru comunitatea dumneavoastră

Cum să activați un token

Tokenii emiși nu sunt tranzacționabili până când nu îi activați. Aceasta este partea în care configurați rezerva și o depuneți după care tokenul dumneavoastră devine lichid în concordanță cu protocolul Bancor. În viitor, veți putea crea și evenimente de strângeri de fonduri dacă preferați această metodă. La momentul actual, mergeți la setări avansate, unde vi se permite să vă alocați rezerva.

 1. Click pe “Add Reserve”- aici e momentul în care vă alegeți tokenul din rezervă și CRR-ul folosit la calcularea prețului.

2. Depuneți rezerva: va fi nevoie să aveți tokenii disponibili pentru rezervă. Puteți face asta prin crearea unui alt tokensau printr-o cerere la admini ca să vă elibereze câtiva

3. După ce ați depus în toate rezervele configurate, puteți activa tokenul prin click pe “Activate”. Este acum lichid cu oricere din tokenii din rezervă la un preț calculat între rezervă și numărul total al lor la CRR-ul selectat. Pentru mai multe informații consultați carta albă

Cum să cumpărați/vindeți tokeni

 1. Odată ce tokenul este activ, oricine poate să îl vândă sau să îl cumpere
 2. Vizitați meniul Community
 3. Selectați opțiunea token din meniu
 4. În stânga vă puteți vedea balanțaîn tokenii respectivi și opțiunile de vânzare si cumpărare

Veți vedea cum de fiecare dată când vindeși sau cumpărați un token balanța lor și rezerva precum și prețul se schimbă. Aceasta este baza protocolului Bancor.

Suntem nerăbdători părerile și feedbackul dumneavoastră. Este începutul calatoriei rețelei Bancor și ne bucurăm că sunteți împreună cu noi.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.