Esettanulmány — VELUX Magyarország Kft.

A VELUX Magyarország Kft. számára Employer Branding-et, avagy toborzást megsegítő anyagokat állítottunk elő. Projektünk részeként elkészült fotóink, kiadványaink ezúttal nem csak konvencionális módon kerültek felhasználásra és terjesztésre.

Megbízónk, a VELUX Cégcsoport piacvezető azon megoldások fejlesztésében és gyártásában, melyek a tetőn keresztül juttatnak fényt és friss levegőt az épületekbe. Magyarországon 1986 óta működtetnek két gyártóegységet Fertődön és Fertőszentmiklóson, mely a Cégcsoport legnagyobb és legkomplexebb gyártóvállalataként kiemelt szerepet vállal az üzleti sikerek biztosításában.

Ahhoz, hogy a nagymennyiségű, minőségi termékek gyártása zökkenőmentes legyen, kiemelt fontosságú a cég alkalmazotti bázisának megtartása. Az országban jellemző munkaerőhiány viszont őket is elérte.

A VELUX Magyarország Kft. számára elkészült PRV csomag ezúttal a jövőbeli alkalmazottakat szólítja meg. Felhívja a térségben élők figyelmét arra, hogy milyen kiemelt vállalati kultúrával rendelkezik a nagymúltú cég illetve, hogy az itt dolgozók számára milyen formában támogatják a továbbfejlődést és karrierépítést — akár teljesen más területen, mint ahol a munkavállaló legelőször elkezd dolgozni.

A meghívott partnerek megtiszteltetésként élték meg, hogy a VELUX Cégcsoport lehetőséget biztosított számukra a kiadványban történő megjelenésre. A magyar gyártóvállalat folyamatos fejlődése és növekedése példamutató: 2017 végére a fertőszentmiklósi üvegüzem gyártási kapacitását a duplájára bővítik egy közel 3 milliárd Forintos beruházással. A meghívott partnerek így nem csak egy méltán híres világmárka mellé helyezhették el nevüket, de megjelenésükkel hozzájárultak a VELUX növekedési stratégiájához, amely számukra is ugyanúgy fontos.

A PRV csomag részként elkészített profi fotók ezúttal nem csak a kiadványba kerültek be, hanem végigkísérték a VELUX Magyarország Kft. teljes Employer Branding kampányát, köztük óriásplakát formájában is ki lettek helyezve Nyugat-Magyarország területén. A széleskörű felhasználás mind azt mutatja, hogy az általunk elkészített anyag nem csak egy adott témát feldolgozó vállalati kiadvány, hanem egy komplex csomag, amelyet akár éveken keresztül felhasználhat más-más területeken is a megbízó cég.

Az elkészült kiadványokat a VELUX Magyarország Kft. csapata nem csak személyes tárgyalásokon és digitális úton terjesztette, hanem július közepén postai úton is kiküldte az elérni kívánt célközönségnek több ezer példányban.

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a VELUX Magyarország Kft. nevében az employer branding célú cobranding kiadványunk elkészítése kapcsán nyújtott munkátokért. Nagy segítséget jelentett, hogy minden felmerülő kérdésünkre azonnali választ kaptunk és rugalmasan álltatok a projekt közben felmerülő extra igényekhez, plusz feladatokhoz is. Nagyon pozitív volt, hogy a partnerekkel való kapcsolattartást, a hirdetések megszervezését teljesen átvállaltátok, így nekünk már csak a kiadvány tartalmával kellett részletekbe menően dolgoznunk. A prospektus gyönyörű lett, kiváló a minősége és tökéletesen megfelel a meghatározott célunknak. Bízom benne, hogy a jövőben további projektek kapcsán is együtt dolgozhatunk. — Bokor Zsófia, Communication Specialist, VELUX Magyarország Kft.

Köszönjük a VELUX Magyarország Kft. belénk fektetett bizalmát! A vállalati videó is hamarosan elkészül; addig is, csapatunk örömmel terjeszti a kiadványt, mint kiemelkedő referenciánkat.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Bognár Anna’s story.