HOTELUL DOMENIILE PANCIU NOUA AVENTURA A LUI DANIEL GUZU PROMITE SA FIE UN NOU SUCCES

Hotelul DOMENIILE PANCIU este locul perfect. Aici găsești tot de ce ai nevoie pentru evenimentul tău. Peisajul spectaculos creat de munții Vrancei și cele 120 ha de vie, accentuează exclusivitatea locului. Am gândit totul până la cele mai mici detalii. Datorită utilajului de ultima generație din bucătărie și măiestriei bucătarilor noștri putem crea meniuri chiar și pentru cele mai rafinate gusturi. Asa incepe povestea care va atrage zeci de mii de romani spre unul din colturile pana acum uitate ale Romaniei: Vrancea si noul complex: HOTELUL DOMENIILE PANCIU

HOTELUL DOMENIILE PANCIU din Ţifeşti: gazda vacantelor dvs de vis in inima Vrancei.

De la Domeniile Panciu şi de la Daniel Guzu, omul care readuce la viaţă vinul în Vrancea, lumea se aşteaptă doar la lucruri mari şi pe bună dreptate.

După ce a reuşit să facă din Ţifeşti centrul de unde se produce minunatul VIN AL DIPLOMAŢILOR, vinul de reprezentare diplomatică a României, după ce a pus din nou pe harta vinurilor Şarba, tradiţională în Vrancea si apoi a făcut vinuri spumante transformând energia fără de sfârşit a plaiurilor vrâncene în vinurile spumante ce cuceresc premii după premii în întreaga lume, acum Daniel Guzu se aruncă cu curaj în industria turismului.

Noua sa iniţiativă are atuuri clare: frumuseţile Vrancei, obiective turistice de renume, oportunitatea pentru români de a se bucura de vacanțe în România organizate pe acelaşi model ca şi cele din Italia şi bucuria de a te afla în inima unei podgorii celebre.

Odata ajunsi la HOTELUL DOMENIILE PANCIU veti fi rasfatati cu VINUL DIPLOMATILOR-CEL MAI BUN VIN AL ROMANIEI.

În vacanţele la DOMENIILE PANCIU, clienții culeg struguri, fac must și cupaje de vinuri şi învaţă arta vinificării alături de experţi premiaţi mondial, creatorii vinurilor Domeniile Panciu.

În excursii de o zi puteţi călătorii de la HOTELUL DOMENIILE PANCIU spre frumoasele destinaţii ale Vrancei: Rezervația Naturală Cheile Tişiței, Cascada Putnei, Stațiunea Lepșa, Rezervația Naturală Focul Viu, Lacul Negru, Casa Memorială „Moș Ion Roată”aşa încât puteţi beneficia din plin de poziţia ideală a hotelului pentru a descoperii o comoară a României: Vrancea.

Eleganta este la ea acasa in HOTELUL DOMENIILE PANCIU!

Hotelul DOMENIILE PANCIU din comuna Ţifeşti este rezultatul a patru ani de muncă şi peste 3 milioane de euro investiţi în complex.

Noul complex hotelier are o capacitate de 30 de camere şi este parte a unui proiect din care mai fac parte o piscină, un teren de tenis şi sală de evenimente în care încap până la 450 de persoane. „Pentru turiştii care se vor caza aici, am amenajat şi un traseu asfaltat de 10 kilometri pentru plimbări cu bicicletele prin plantaţia cu viţă-de-vie“, mai spune Daniel Guzu.

Vacanta inseamna in primul rand odihna activa si privelisti impresionante, ambele in oferta la HOTELUL DOMENIILE PANCIU!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Mai multe informatii despre prezenta internationala a vinurilor romanesti puteti afla aici:

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Hotelul mai include un restaurant ‘a la carte’, winebar & tasting room, zona de SPA, piscină și teren de tenis.

Poziţie de invidiat, camere de lux, mese delicioase, atmosfera antrenanta, excursii si oportunitatea de a descoperii cele mai bune vinuri ale României toate elementele pentru o destinaţie de vis pentru weekend sau pentru o şedere mai îndelungată se regasesc acum sub un singur nume: HOTELUL DOMENIILE PANCIU!

Daca doriti sa degustati cele mai bune vinuri ale Europei si Romaniei sau pentru mai multe informații despre Domeniile Panciu, puteţi accesa aici.

Date de contact pentru comenzi şi prezentări:
Tel.: +4 0728 900 497, +40 736 032 127

Site: http://www.domeniilepanciu.ro

REVISTA DE POLITICA EXTERNA

REVISTA DE POLITICA EXTERNA/ROMANIAN FOREIGN POLICY…

REVISTA DE POLITICA EXTERNA

REVISTA DE POLITICA EXTERNA/ROMANIAN FOREIGN POLICY MAGAZINE

International Relations

Written by

IRICE is dedicated to promote the international relations of Romania and to develop the economic, cultural and diplomatic relations with nations of the world.

REVISTA DE POLITICA EXTERNA

REVISTA DE POLITICA EXTERNA/ROMANIAN FOREIGN POLICY MAGAZINE