RIPORT: Szerverfrissítés

Előzetes ÁFA értesítők (2017–09–01)

2017 szeptember 1. től elérhető az ún “előzetes ÁFA értesítő kiküldése”. A áfa értesítő adatainak korábban megszokott rögzítése esetén a könyvelői jogosultsággal rendelkező felhasználó választhat, hogy előzetes, vagy végleges értesítőt küld ki.
 
Jelenleg a két értesítő (előzetes, végleges) szövegezésében csak árnyalatni különbségek vannak, viszont a véglegesnek szánt adózási értesítő “megmarad” a rendszerben és ugyanúgy visszanézhető, mint az egyéb adózási értesítők.

A fejlesztés további szakaszában, mely várhatóan jövő hónapra fejeződik be, az előzetes értesítőkből ügyfeleik gombnyomással jelezhetik, elfogadják-e vagy sem az előzetes adatokat.

Még nem küldtél ki Tőlünk sohasem adózási értesítőket? Próbáld ki, hiszen ingyenes!

További adózással kapcsolatos frissítések a közeljövőben

  • Fixálás: adófolyószámla egyenleg feltöltésnél a rendszer figyeli a partner adószámát, így nem tölthető fel bármilyen állomány (Kulcs-Bérből történő járulék-importnál már megoldott)
  • Új funkció: Előzetes ÁFA értesítő kiküldése után a cégvezető jelezheti elfogadja-e melyről a könyvelő automatikus értesítést kap.
  • Új funkció: Adóelőlegek felvihetőek a rendszerbe, a felvitt előlegekről automatikusan mennek majd az értesítők, így elég őket egyszer felvinni
  • Új funkció: Esztétikus adózási értesítők, táblázatos forma
  • Új funkció: A bérszámfejtők az járulék adatok kiküldésekor megadhatják egy adott cégnél hány fő számfejtését végezetek el adott hónapban, az adatot a rendszer megjegyzi és használható lesz a számlázáshoz, egyéb statisztikákhoz.
One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.