Aeres Hogeschool kiest voor September

Matthijs Roumen
September
Published in
1 min readFeb 6, 2023

--

Aeres Hogeschool heeft na een pitchtraject gekozen voor September als nieuwe digitale partner. September wordt verantwoordelijk voor strategie, concept en creatie van de werving van nieuwe studenten.

Paul van de Torre, Contentspecialist Aeres Hogeschool: “Aeres Hogeschool biedt specialistische studies aan voor mensen met een groen hart en een gezond verstand. Voor wie zich wil inzetten voor mens, dier, milieu en maatschappij. Een goed verhaal dat een goed podium verdient. September heeft ons met scherpe inzichten laten zien hoe we de bekendheid vergroten en de juiste studenten aantrekken.”

Matthijs Roumen, strategy director bij September: “Van het onderwijsdomein krijgen we enorm veel energie. Nadenken over het informeren en betrekken van toekomstige generaties bij de juiste opleidingen is een interessant vraagstuk. We kijken er naar uit om Aeres Hogeschool sterk digitaal neer te zetten met aansprekende communicatie.”

Over September

September is jouw digitale partner. Dagelijks zijn we bezig om de digitale wereld een stukje beter, scherper en functioneler te maken voor betekenisvolle merken. Bij September bouwen we platforms, applicaties en websites. Met een toegewijd team van strategen, designers, product managers en developers helpen we onze klanten digitale ambities te versnellen.

September werkt onder andere voor Edukans, Grafisch Lyceum Utrecht, VPRO, Wageningen University, Over Morgen, Scholieren.com, KWF en Natuur & Milieu.

--

--