Land Art Familietour kiest voor More Than Games en September

Matthijs Roumen
September
Published in
2 min readDec 23, 2022

--

📸 Foto: Daan Kooiman

M. heeft na een pitchtraject gekozen voor More Than Games en September voor de ontwikkeling van een educatieve tour langs een selectie van de publieke kunstwerken.

Olga Ruitenbeek, Artistiek leider M.: “Flevoland heeft een bijzondere collectie landschapskunst. Met de samenwerking met More Than Games en September willen we deze kunst toegankelijk maken voor ouders met kinderen tussen 6 en 10 jaar.”

John van der Pouw Kraan, Creative Director bij More Than Games: “Voor éxact dit soort doeleinden, het toegankelijk maken van kunst, historie en omgeving, hebben we met September de Joseki-propositie ontwikkeld, waarmee we gemakkelijk serious gaming op locatie mogelijk maken voor alle leeftijden. We kijken er naar uit om de verhalen achter Land Art van Flevoland tot leven te wekken!”

Over More Than Games

More Than Games ontwikkelt games in alle soorten en maten. Van escape rooms tot serious games en activaties. Onze games vertellen een verhaal. Soms heel letterlijk — om een abstract concept eigen te maken zoals in een van onze serious games. Soms waargebeurd — om historische locaties nieuw leven in te blazen zoals in onze escape rooms.

Over September

September is jouw digitale partner. Dagelijks zijn we bezig om de digitale wereld een stukje beter, scherper en functioneler te maken. Bij September bouwen we platformen, applicaties en websites. Met een toegewijd team van strategen, designers, product managers en developers helpen we onze klanten digitale ambities te versnellen.

--

--