Kina på CV’et

Nå, der er sket rigtig meget i de sidste par uger, også grunden til jeg ikke har fået postet herinde. Satans også.

Mr. Taakaki

Starter vi fra en enden af, så fik jeg endelig en roommate på Dong Hua. En japser, som fælder mere end mine forældres bomuldshunde. Utroligt. Dog var han flink nok, og jeg blev da også vist rundt i byen af ham, da han var godt kendt i Shanghai’s små distrikter. Dette blev dog kun til et engangstilfælde, da yderst mærkværdig.

Da der ikke var lang tid tilbage af mit sprogskole ophold på Dong Hua, brugte jeg en del af mine aftener på at gå i byen, eftersom at Dong Hua Universitet ligger 20min fra centrum.

Det fede var, at ligegyldigt om det var en tirsdag eller fredag, var der skam lige mange mennesker. Så Shanghai sover skam aldrig! Ligeledes havde vi også andre gode grunder til at tage ofte afsted, da vi — ved at være hvide — både har gratis indgang og ubegrænset gratis alkohol ved siden af. Det blev til tider også lidt for meget af det gode, så jeg er blevet smidt et par gange for at være for fuld.

En af de mange byturer som gik vildt for sig!

Foruden byturene er der ikke sket noget synderligt spændende på Dong Hua universitet, pånær nogle nye bekendtskaber. Jeg fik dog mit certifikat d. 25/08–2017 for at gennemgået et sprogkursus i Kinesisk, hvilket nok skal pynte på mit CV, sammen med de mange andre oplevelser fra Kina!

Eller vent lige, jeg fik da egentlig en permanent souvenir, nu hvor jeg tænker over det!

Disse to tegn betyder Shanghai, som altid vil få mig til huske tilbage på tiden her i Kina og mine oplevelser, når jeg kigger ned på låret.

Tatoveringen er hvad man kalder “kalligrafi”, og er malet af kinesiske “Queen of Tattoo”, Zhou Dan Ting. Hun er kendt over hele Kina for hendes færdigheder netop inden for dette fag. Altså kan man kalde dette for et “mesterværk” af en ægte kunstner, bare på huden.