2017: SHERPA Blog’un yeniden doğuşu

Berk Bayri
SHERPA Blog Seyir Defteri
2 min readJan 31, 2018

--

2017 yılı, yayın hayatı boyunca kullanıcı deneyimi, arayüz geliştirme, inovasyon, tasarım odaklı düşünme, yapay zeka ve sürdürülebilirlik gibi konularda toplamı 600'e varan makale, röportaj, inceleme ve e-kitap yayınlayan SHERPA Blog için yeni bir dönemi simgeliyor. Önceleri SHERPA deneyim tasarımı stüdyosunun blog’u olarak konumlanan SHERPA Blog, 2017 yılının başında hem içerik hem de ürün yönetimi açısından odaklı bir takıma sahip oldu. Bu değişim, meyvelerini vererek SHERPA Blog’u tasarım ve teknoloji ile değişim yaratmak isteyenlerden oluşan bir topluluk için hem bir bilgi kaynağı hem de bir buluşma noktasına dönüştürdü.

İşte bu infografiği, SHERPA Blog’un 2017 boyunca aldığı yolu okurlarımız ve takipçilerimizle paylaşabilmek amacıyla hazırladık.

2018’de daha fazlasını başarma ümidiyle, iyi okumalar!

2017 yılı SHERPA Blog için birçok ilkin, yeniliğin ve heyecan verici iş ortaklıklarının yaşandığı bir sene oldu.

Gösterdikleri ilgi için her bir okurumuza ve takipçimize, bu başarının asıl sahipleri olan SHERPA Blog takımı ve yazarları adına teşekkür ederim.

2018 yılında, tasarım odaklı düşünceye odaklanan bilgi topluluğunu 4 yıldır yaptığımız gibi nitelikli içeriklerle beslerken, ufkumuzu daha da genişletecek yeni konu başlıkları açacağız.

Daha üretken ve daha heyecanlı bir yılda yine beraber olmak dileğiyle,

--

--

Berk Bayri
SHERPA Blog Seyir Defteri

Editor in Chief @ SHERPA Blog. Executive in Studio @ DAM Startup Studio.