Redaktører for Norges første high-end sportsbutikk

JUICE er Norges første high-end sportsbutikk, med et livsstilskonsept som forener mote og sport. Med en populær butikk på Eger i Oslo, ønsket Juice å nå videre ut til hele landet med en nettbutikk.

Foto: Simpleness

Slik økte vi trafikken og dermed salget på nett

Tross et solid og tydelig butikkonsept kommer ikke trafikken til en nyoppstartet nettbutikk av seg selv. Vi fikk derfor i oppgave å etablere Juice som en top-of-mind leverandør av klær, sko og tilbehør for den aktive målgruppen, skape trafikk og selvfølgelig tiltak for å øke konverteringen thejuice.no.

Slik gikk vi frem

Siden JUICE er en leverandør av kvalitetstøy i det øvre prissjiktet kunne ikke innholdet på nettsiden være noe dårligere. Med fokus på innhold som skulle hjelpe kundene å finne riktige produkter innenfor sine interesseområder og inspirere til aktiviteter knyttet til de ulike produktkategoriene, fikk vi opp en plattform som fungerte som en rådgiver og premissleverandør for kundene. Men dette alene trekker ikke trafikk inn på siden, og det kommer vi tilbake til.

Eget ambassadørprogram

Simpleness samlet et nettverk av leverandører som er inspirerende innenfor sine aktiviteter og er allerede i målgruppen til JUICE. Vi gikk systematisk gjennom Juice sine produktkategorier for å finne noen innenfor hvert segment, samtidig som vi så på hva vi trengte av innhold og hvilke styrker de ulike ambassadørene hadde.

Med noen som både er aktive innenfor en produktkategori og som har et skillset som kan gi godt innhold, får JUICE mye igjen fra ambassadørprogrammet Simpleness har utviklet. Det aller viktigste var å finne inspirerende ambassadører som står for og passer profilen til JUICE.

JUICE ble med Erik og Hallvard på surfetur til Lofoten for å ta miljøbilder for Patagonia.

Så til trafikk…

Med ukentlige nyhetsbrev med innganger til det gode innholdet i nettbutikken og klare salgsincentiver kommer også trafikk, og deretter salg. Pakketert med innbydende design og spennende miljøbilder fikk vi en åpningsprosent og klikk-rate som er betydelig høyere enn gjennomsnitt for industri-kategorien JUICE tilhører.

Digital markedsføring

Medieplassering har vært en viktig trafikkdriver inn til nettbutikken. Både for å bygge merkevare og for å sette Juice på retail-kartet til kundene som ikke visste at JUICE var et alternativ.

Jakten på høyest ROI

Det vi imidlertid ser er at annonsering via Adwords har størst effekt på konverteringen, som til syvende og sist er viktigst for å kunne drive butikk. SEO-optimalisering har vært viktig for å få Juice høyere opp på listen av organiske trafikk fra Google. Riktig innhold var essensielt for å få den riktige trafikken med kjøpsmotiverte brukere.

Hvem er Simpleness oppi alt dette her?

I tillegg til å designe og utvikle nettbutikk har Simpleness fungert som en strategisk rådgiver og redaktør av all kommunikasjon fra JUICE. Med en månedlig retainer, fungerer vi som oppdragsgiver for ambassadørene, innholdsprodusent, digital markedsfører og rådgiver for JUICE.

Godt samarbeid med JUICE

God kommunikasjon og klar arbeidsfordeling, kombinert med månedlige statusmøter hvor to planer blir til en plan, har gjort at arbeidet med nettbutikk samsvarer med det som skjer i fysisk butikk og at vi fungerer som et godt team.

Tjenester vi leverer til JUICE:

→ Innholdsstrategi og publiseringsplan
→ Tone Of Voice-guide
→ Språkvask og desking for digitale flater
→ Konsepter og innhold for økt netthandel
→ Medieplassering
→ Tekstforfattere og copywriting
→ Tilgang på innholdsprodusenter med fagekspertise
→ Foto og film
→ SEO-strategi
→ Revidering og forbedring av innhold for SEO

Noe av det vi har gjort for JUICE

SLIK VELGER DU RIKTIG YOGAMATTE

Les artikkelen her: https://thejuice.no/velg-riktig-yogamatte/

ALT DU TRENGER TIL VINTERLØPING

Les artikkelen her: https://thejuice.no/collection/alt-trenger-vinterloping/

Foto: Simpleness/Emil Sollie
Foto: Simpleness/Emil Sollie

HVORDAN VELGE RIKTIGE LØPESKO

Les artikkelen her: https://thejuice.no/hvordan-velge-riktige-lopesko/

DE PERFEKTE KLÆRNE FOR SKITUREN

Les kolleksjonen her: https://thejuice.no/collection/de-perfekte-klaerne-for-skituren/

HØSTEN ER TID FOR YOGA:

Se kolleksjonen her: https://thejuice.no/collection/hosten-er-tid-for-yoga/

Foto: Simpleness/Emil
Foto: Simpleness/Emil

JULEGAVEGUIDEN FOR TERRENGLØPERE

Les guiden her: https://thejuice.no/collection/julegaveguiden-til-terrenglopere/

Foto: Simpleness/Emil
Foto: Simpleness/Emil

KOM I YOGAFORM MED JUICE

Vil du få tilsendt fire ukers morgenyogaprogram for en perfekt start på dagen? Programmene kan gjøres hjemme på 20 minutter og gir deg ultimate starten på en travel dag. Du får to programmer i uka, fire uker fremover

Meld deg på her: https://thejuice.no/kom-i-form-med-juice/

Foto: Simpleness/Emil
Foto: Simpleness/Emil

Lyst til å teste ut en samarbeidsavtale med oss? Ta kontakt med vår avdelingsleder for innhold og markedsføring her.

Ønsker du å se mer av hva vi gjør og hvordan vi jobber? Se mer på simpleness.no