Thank God It’s Friday

Happy Friday the 13th! ^^

Elke dag is leuk bij Siteworkers! Met ons kleine team van acht programmeurs, drie managers en twee directeuren maken we elke dag tot een succes. Niet alleen door de tafelvoetbal-toernooien en de constante voorraad aan snacks, maar ook door de fijne werksfeer die hier altijd hangt. Toch is vrijdag altijd de leukste werkdag van de week. De M&M’s vliegen je om de oren, terwijl je ondertussen aan het brainstormen bent wat je vandaag zou willen eten voor de lunch. Op vrijdag wordt er namelijk altijd lunch besteld. Van Subway naar Turkse Pizza en van Kibbeling naar Frikadel speciaal. Hmmmm! Lekker smullen en tijdens de lunch alvast het weekend bespreken met je collega’s. Na de after-lunchdip wordt je om 15:00 een biertje, een wijntje of een Gin-Tonic aangeboden door de chef. Zo kun je heerlijk relaxed die laatste uurtjes nog doorwerken. Uiteindelijk ga je lachend het weekend in, weer een fantastische werkweek voorbij. Daar moet op gedronken worden!

Vandaag is het een extra speciale vrijdag hier bij Siteworkers. Waarom? Omdat we een Bonte Avond hebben vanavond! Het thema is Transgender, dus dat belooft wat! Er zijn 3 teams gemaakt, die ieder een stukje gaan opvoeren om kans te maken op een schitterende prijs. Onze act (Team B a.k.a. Komt een vrouw bij de dokter…) gaat er sowieso met de prijs vandoor! Na dit event zal ik jullie meer vertellen over deze avond en de acts. En don’t worry, achteraf zal ik ook wat hilarische kiekjes met jullie delen.

Naast de constante gezelligheid hier op kantoor worden er ook nog eens om de twee weken leuke events georganiseerd, steeds weer door andere collega’s. Van Back to the future filmavond naar stamppot-buffet en van Sinterklaas naar Bonte Avond. Eind november is ook ons jaarlijkse uitje, drie dagen naar een geheime locatie. Deze dagen zitten vol met gezelligheid met af en toe iets leerzaams tussendoor. We zijn allemaal erg nieuwsgierig en we hebben er nu al zin in. De events zijn er, gewoon omdat het kan! Op deze manier bouw je een leuke relatie op met je collega’s en heb je op het werk altijd wat om over (na) te praten. Wie denkt dat werken in de IT saai en eenzijdig is, heeft het goed mis. Bij ons is het juist het tegenovergestelde! Er is altijd wat te beleven en wat te lachen! Fijn weekend!

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.