Què és Sol i Dades?

Sol i Dades és una campanya de comunicació i promoció ideada pel Govern de les Illes Balears que té com a objectiu atreure professionals de tot el món a les Balears i, d’aquesta manera, generar llocs de feina altament qualificats, retenir talent de les nostres illes i atreure talent de fora.

Coneix com:

Són molts els reclams per seduir aquests tipus de públics a les Illes Balears: la situació, el paisatge, el clima, la qualitat de vida i les infraestructures que hi ha gràcies al turisme. Tradicionalment, la característica més significativa que ha atret milions de turistes ha estat el famós “Sol i Platja”, un atribut al qual es refereix aquesta campanya i que vol transformar en un nou concepte: “Sol i Dades”.

Autor: Alberto Ramos

El director general de Desenvolupament Tecnològic del Govern de les Illes Balears, Benjamí Villoslada, i el director general d’Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons, tenen plans per atraure a les Balears els millors enginyers i empreses.

Amb incentius fiscals per a inversions, el Govern fomenta la inversió privada en recerca i innovació.

Les Illes Balears volem ser un node que reculli dades de tot el planeta i un laboratori per tractar-les i trobar solucions innovadores per als problemes de la humanitat. També volem ser protagonistes de la quarta revolució industrial i, per això, apostam pel coneixement, les noves tecnologies i la recerca.

Font: MDx media

Aquests són els elements fonamentals en la transició cap al nou model econòmic que volem: diversificat, equilibrat i sostenible, que fomenti la prosperitat compartida i que ens converteixi en unes Smart Islands.