Dr. Max McKeown “Qe te bejme inovacionin e dobishem, duhet thjesht te bejme detyrat e shtepise”

Ju kushton vetem 30 sekonda

Dr. Max McKeown eshte autor i librave “best-seller”, trajner i strategjise dhe psikolog i sjelljes. I ftuar ne konferencen Spark.Me 2017 si spiker i fjalimit hapes, ai i la te pranishmit pa fjale, jo vetem me permbajtjen e fjalimit te tij mbi inovacionin por edhe me menyren se si ai e prezantoi ate.

Dr. Max duke mbajtur nje fjalim.

Librat e tij me te shitur por edhe fitues te disa cmimeve jane: “The Strategy Book”, “The Innovation Book” dhe “Adaptability: Art of Winning in an Age of Uncertainty”. I specializuar ne strategji te inovacionit, lidership dhe kulture, nuk mund t’i shpetonte pyetjeve “flesh” nga Startup Fauna.

“Cila eshte menyra me e mire per te bere inovacionin te dobishem?”

Ndiqeni pergjigjen ne videon vijuese:

Vetem beni detyrat e shtepise! Ju kushton vetem 30 sekonda!

Per me shume mbi Dr. Max McKeown ndiqni linqet me poshte:

Website: http://www.maxmckeown.com/
Twitter: https://twitter.com/MaxMckeown

Nderkohe qe nese vitin tjeter deshironi te jeni pjesemarres i konferences me te mire ne rajon, mos harroni ti hidhni ndonje sy here pas here faqes: www.spark.me.