Keshilla e Rob Fizpatrick per sipermarresit e rinj!

Pas universitetit nuk keni pse te filloni pune, mund te nisni biznesin tuaj!

Rob Fizpatrick ne Konferencen Spark.Me

Rob Fizpatrick eshte nje sipermarres ne teknologji dhe autor i disa librave qe keshillohen si “MUST READ” per ata qe jane ne boten e startupeve! Si alumni i Y-Combinator, akseleratorit me te mire ne bote, ai ka shkruar libra si “The Mom Test”, liber qe fokusohet ne menyren se si duhet biseduar me klientet nderkohe ne nje bote ku te tere genjejne.

Absolutisht nje nga 3–4 folesit me interesante te konferences Spark.Me ne Budva ne Maj 2017 nuk mund te mos e pyesja se cfare ai i keshillonte te rinjve shqiptare qe deshirojne te marrin rrugen e sipermarrjes!

Ne videon meposhte ai i drejtohet te gjithe sipermarresve te rinj duke me kater keshilla se si mund te behen sipermarres.

Keshillat e Rob Fizpatrick per te Rinjte qe duan te behen Sipermarres!

Mund te vazhdoni ta ndiqni Robin ne linqet me poshte,

Website: http://robfitz.com
Twitter: http://twitter.com/robfitz

Nderkohe qe nese deshironi te jeni pjesemarres ne Konferencen Spark.Me vitin tjeter… kontrolloni here pas here faqen www.spark.me