De nåværende medlemmene i investorkollektivet Seedstage, fra øverste høyre: Arthur Pogosov, Johannes Berggren, Christian Storm, Martin Jørgensen, Hans Webjørnsen, Håkon Kristiansen, Ola Leithe Svalheim.

Investorkollektivet Seedstage vil bygge ressursmiljø for investeringer

Seedstage ble gründet av investorer fra Angel Challenge — nå søker de kvinnelige medlemmer.

Trykk her for å melde deg på Angel Challenge-programmet!

Bruker gründerkompetansen i investorrollen

Denne læringen inspirerte de tre investorene til å starte Seedstage, med hensikt om å gjøre investeringsprosessen lettere for flere. I et kollektiv er man ikke alene om avgjørelsene som tas, og det er lettere å ikke sitte med alle avgjørelser alene. Berggren forteller at de ønsker et bredt spekter av erfaring og kompetanse i kollektivet.

Trykk her for å melde deg på Angel Challenge-programmet!

Mangler profesjonelle engler i Norge

For å finne selskaper de ønsker å gjøre investeringer i, vil Seedstage være aktive innen miljøer som allerede har gjort en viss filtrering. Berggren trekker frem inkubatorer og akseleratorer som eksempler.

Ble du inspirert av det Johannes Berggren fortalte om Seedstage fortalte — og vil du bli med i deres investorkollektiv, eller som en investor i Angel Challenge? Vi ønsker å se miljøet vokse, og at flere investorer tar aktive roller med kompetansen og erfaringen de har. Klikk på linkene her (for Seedstage) og her (for Angel Challenge) så du også kan bli en del av det norske investormiljøet!

Trykk her for å melde deg på Angel Challenge sitt nyhetsbrev!

Startup Norway

Together for a world class startup ecosystem

Startup Norway

Together for a world class startup ecosystem

Startup Norway

Together for a world class startup ecosystem