陳順孝
陳順孝
Feb 19, 2017 · 1 min read

0406

  • 董成瑜(2016)。《華麗的告解:廚師、大盜、總統和他們的情人》。台北:時報出版。
  • 房慧真(2017)。《像我這樣的一個記者:房慧真的人物採訪與記者私語》。台北:時報出版。
  • 壹週刊人物組(2016)。《有故事的人,坦白講。那些愛與勇氣的人生啟示》。台北:時報出版。
  • 何榮幸等(2009)。《我的小革命:相信夢想,相信自己內在的力量》。台北:時報出版。
  • 何榮幸等(2011)。《我的小革命:顛覆主流》。台北:八旗文化。
  • 何榮幸等(2011)。《我的小革命:永續生活》。台北:八旗文化。

數位敘事

輔大新聞傳播系2019教學網站

陳順孝

Written by

陳順孝

種過田、擺過地攤,編過報紙頭版,現任輔仁大學新聞傳播系副教授,《生命力新聞》指導老師,個人網站:https://axiao.tw/

數位敘事

輔大新聞傳播系2019教學網站

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade