HVEM VI JOBBER FOR

John Jacobsen
Mar 31, 2016 · 1 min read

Her er et utdrag av våre oppdragsgivere, og hva vi bistår dem med.

Elkjøp Nordic. (2015-)Bistår strategisk og operativt innen posisjonering, kommunikasjon, produktutvikling og implementering. Bistår som operativ rådgiver og prosjektleder kommunikasjonsløsninger i samarbeid med andre byråer.

Elkjøp Norge. (2015) Bistår strategisk og operativt innen posisjonering og kommunikasjonsløsninger (samarbeid med POL, Elkjøp Premium).

LOfavør. (2009-)Bistår strategisk og operativt innen posisjonering, forretningsutvikling og produktutvikling. Er operativ rådgiver og prosjektleder kommunikasjonsløsninger i samarbeid med andre byråer (samarbeid med med en rekke byråer, først og fremst SMFB).

Orkla Confectionery & Snacks. (2014-) Strategi, konseptutvikling, og operativ rådgivning for Kims, Polly, Nidar.

Fjordland. (2016) Strategi og produktutvikling.

Widerøe. (2015-) Sparringspartner for strategisk plattform.

SpareBank 1 Forsikring. (2009-) Bistår strategisk og operativt opp mot samarbeidet med LOfavør inkl, produktutvikling og kommunikasjonsløsninger.

SpareBank 1 Kredittkort. (2016-) Bistår strategisk og operativt opp mot samarbeidet med LOfavør. Kommunikasjonsløsninger.

Sos Barnebyer (2015-). Strategisk sparring og forretningsutvikling.

VG/Finn (2016-). Posisjoneringsstrategier og implementering.

Oslo Pensjonsforsikring (2015-). Posisjoneringsstrategi og rådgivning for Grønn Portal, 75.000 kvm næringsbygg på nye Løren/Økern.

Norsk Arbeidsmandsforbund (2014). Revitalisert strategisk fundament med “vi er arbeidsfolk”, og bistått i kommunikasjonsmateriell.

PwC (2017). Posisjoneringsstrategi.

Schaage Eiendom(2016). Workshop, og eiendomsutvikling.

Arvato Bertelsman (2015). Bistått i evaluering av markedsposisjon.

Supertanker AS

Vi er et kreativt strategibyrå som skaper konkurransekraft ved å tilføre kreativitet til strategi og forretningsutvikling.

John Jacobsen

Written by

Founder/CEO Supertanker, founder Møllendal Fetevare / Bergen Brunsj

Supertanker AS

Vi er et kreativt strategibyrå som skaper konkurransekraft ved å tilføre kreativitet til strategi og forretningsutvikling.