FORRETNINGS- OG KONSEPTUTVIKLING

John Jacobsen
Oct 26, 2017 · 2 min read

I Supertanker mener vi verden allerede har nok av det samme, vårt ønsker er å skape nye og genuine konsepter. Det har ført til at vi har fått jobbe med det banebrytende eiendomsprosjektet Økern Portal, vært med å utvikle nye merkevarer og matvarer for Orkla, og tenke nytt på retail og forsikring for Elkjøp Nordic og SpareBank1.

Supertanker er med å utvikle Økern Portal, 80.000 kvm kontor og bydelsutviklingsprosjekt

Hvis du ønsker å finne nye vekstmuligheter eller utvikle konsepter ut av satsningene dine kan du velge mellom å la oss guide teamet ditt i en idejakt og konkretiseringsworkwshops, eller benytte deg av våre kreative strategiske team.

I en idejakt blir teamet guidet gjennom en kreativ prosess over 3 x 4 timer, hvor vi identifiserer muligheter og konkretiserer dem. Vi tilbyr også et konsepttesting-system som gir kundene våre mulighet til å teste ideene på målgruppen tidlig i utviklingsprosessen, slik at man har et godt grunnlag før ideer tas videre til businesscaser og lignende.

Supertanker har vært med å utvikle merkevaren Vill for Orkla/Nidar

Med vårt kreative strategiske team kan du få flere ideer eller perspektiv på en problemstilling, avdekke nye vekstmuligheter eller få hjelp til å binde en ny satsning i et tydelig konsept. Våre strategiske team har de siste årene utviklet konsepter for Orkla, Elkjøp Nordic, Kebony, LOfavør, SpareBank1 og mange flere.

Supertanker AS

Vi er et kreativt strategibyrå som skaper konkurransekraft ved å tilføre kreativitet til strategi og forretningsutvikling.

John Jacobsen

Written by

Founder/CEO Supertanker, founder Møllendal Fetevare / Bergen Brunsj

Supertanker AS

Vi er et kreativt strategibyrå som skaper konkurransekraft ved å tilføre kreativitet til strategi og forretningsutvikling.