FORRETNINGS- OG KONSEPTUTVIKLING

I Supertanker mener vi verden allerede har nok av det samme, vårt ønsker er å skape nye og genuine konsepter. Det har ført til at vi har fått jobbe med det banebrytende eiendomsprosjektet Økern Portal, vært med å utvikle nye merkevarer og matvarer for Orkla, og tenke nytt på retail og forsikring for Elkjøp Nordic og SpareBank1.

Supertanker er med å utvikle Økern Portal, 80.000 kvm kontor og bydelsutviklingsprosjekt

Hvis du ønsker å finne nye vekstmuligheter eller utvikle konsepter ut av satsningene dine kan du velge mellom å la oss guide teamet ditt i en idejakt og konkretiseringsworkwshops, eller benytte deg av våre kreative strategiske team.

Idejakt — workshop

I en idejakt blir teamet guidet gjennom en kreativ prosess over 3 x 4 timer, hvor vi identifiserer muligheter og konkretiserer dem. Vi tilbyr også et konsepttesting-system som gir kundene våre mulighet til å teste ideene på målgruppen tidlig i utviklingsprosessen, slik at man har et godt grunnlag før ideer tas videre til businesscaser og lignende.

Supertanker har vært med å utvikle merkevaren Vill for Orkla/Nidar

Kreativt team

Med vårt kreative strategiske team kan du få flere ideer eller perspektiv på en problemstilling, avdekke nye vekstmuligheter eller få hjelp til å binde en ny satsning i et tydelig konsept. Våre strategiske team har de siste årene utviklet konsepter for Orkla, Elkjøp Nordic, Kebony, LOfavør, SpareBank1 og mange flere.