SUPERTANKER STRATEGI

Supertanker kan hjelpe deg å se mulighetene mellom folks behov, teknologiske muligheter og selskapets rammebetingelser.

De fleste bransjer er i dag innen en slags form for transformasjon om det går fort eller sakte. Det kan alltid komme en større eller smidigere fisk som har et bedre tak på kundene, er raskere, smartere eller billigere. Og hvis verdien i fremtiden ikke lenger er tradisjonelle fortrinn, hvilken verdi er det man egentlig tilbyr kundene?

Med Supertankers strategiprosesser hjelper vi deg å finne en fremtidsrettet kommersiell retning, samtidig som vi passer på at du ikke mister fokus på det dere tjener pengene på i dag.

Med bruk av innsikt og kreativitet finner vi muligheter som redefinerer selskapet til strategier hvor fokuset handler om hva dere skal være, og gjøre for hvem. Eksempel er Elkjøp Nordic som vil hjelpe alle å være med på den teknologiske utviklingen, LOfavør som vil utvikle tjenester som gjør folk like trygge hjemme som på jobb, eller Widerøe som vil gi små stedet store muligheter. Dette er plattformer som gir fokus, rom for nytenkning og hvor man ikke mister taket på dagens forretninger.

Gjennom arbeidsmøter og workshops utvikler vi muligheter, konkretiserer langsiktige konkurransefortrinn og tester ideene på målgruppen for å se kommersielle verdier. Resultatet er en konkret strategi som skaper engasjement internt, og har bevist kommersiell verdi.

Konkret:

1. Innsikt
2. posisjonerings- og forretningsstrategi
3. Produktstrategi
4. Kommunikasjonsstrategi
5. Forankring / implementering
6. Operativ rådgivning