OnePlus 2 — baterie și benchmark


După ce am scris un articol cu prime impresii, am așteptat câteva zile pentru a-mi forma o impresie care să fie bazată și pe niște cifre. OnePlus 2, un telefon foarte popular, promite 4GB de RAM, iar bateria o autonomie de o zi jumătate. Cum arată realitatea?

Vă promit un articol foarte scurt. Bateria nu m-a surprins cu nimic. Sunt obișnuit ca acumulatorii de la majoritatea telefoanelor mobile să fie încărcați noaptea și la finalul următoarei zilei să se golească.

Așa cum mă așteptam, bateria fiind de 3.300 de miliamperi, autonomia este rezonabilă. Am încărcat telefonul seara, l-am folosit mixt, atât pe 3G, cât și pe WiFi, puțin într-un joc în metrou și apoi pe YouTube. A doua zi, când să mă întorc de la muncă, telefonul deja nu mai avea baterie. Puteți vedea cele două grafice care arată mai detaliat cum s-a descărcat bateria. Procesul a fost identic în următoarele trei zile.La performanțe, telefonul e din rândul celor mai performante, așa că nu e nimic surprinzător. Am trecut cu ușurință printre aplicații, dar în jocuri a avut momente în care a gândit un pic. Momentan, sunt prins de acest joc — Dexter — Hidden Crimes. Grafica e destul de puternică, așa că telefonul mai are mici dificultăți.

Când încarci sau când joci ceva, dispozitivul se încălzește puternic în partea superioară. Poți să-l ții în mână, că s-a obișnuit, dar reușește să frigă bine piciorul dacă atingi în acel moment.