Comeback…

Tja, ik moet toegeven dat er van bloggen in 2017 niets is gekomen… 2017 was een raar en hard jaar met elke dag vroeg opstaan en een uur of 3 pendelen naar Brussel, de verkoop van mijn huis, wachten tot mijn appartement af was en uiteindelijk verhuizen.

De “goesting” om regelmatig ’s avonds terug achter een scherm te kruipen was er dus totaal niet meer.

Ik ben wel blijven koken en eten. Dat kunnen jullie volgen op Instagram. Vandaar de 9 meeste populaire foto’s in 2017 die een leuke mix zijn van zuurdesembrood, wereldkeuken en 1 van de eerste foto’s in Antwerpen.

Maar nu is het tijd voor een comeback…

Het plan is om 1 tot 2 blogposts per maand te schrijven rond een aantal thema’s.

De meeste blogposts gaan nog altijd een lekker recept bevatten maar in de context van een boekenreview, achtergrond informatie over minder bekende ingrediënten uit de wereldkeuken of een column.

Ja, columns want sommige trends en onderwerpen intrigeren of frustreren me dat het de moeite is om wat meer research te doen. En het is ook gewoon leuk om eens een mening te ventileren ;-)

Het is ook tijd om terug wat meer buiten te komen…dus misschien tot binnenkort op 1 of andere (kook)workshop, foodie event, tentoonstelling of gewoon in Antwerpen!

Jullie kunnen natuurlijk nog altijd volgen via Instagram of via Facebook.


Originally published at teveelkookboeken.be on March 6, 2018.