Wanda leverer sirkulærlogistikk til SIRQEL

Wanda
The Wanda.space blog
1 min readMay 3, 2022

--

SIRQEL har valgt Wanda som leverandør av logistikktjenester til sin utleieplatform. SIRQEL gjør det enkelt å få tilgang til klær og produkter til barn — og Wanda leverer distribusjon, oppbevaring og henting av barnesykler hjem på døren.

“Når vi startet SIRQEL visste vi at logistikk, distribusjon og reparasjon ville være svært viktig å løse på en effektiv måte. For å lykkes med en utleietjeneste som småbarnsfamilier ikke kan klare seg uten, er den nødt til å oppleves som enkel. Med Wandas logisikk så har vi tatt enda et steg nærmere vårt mål om å forenkle hverdagen for småbarnsfamilier” sier Marcus Lagerkvist daglig leder i SIRQEL.

Wanda har etablert en av de første logistikkplattformene for en sirkulær økonomi, og gir folk og bedrifter i byen enkel, rask og rimelig tilgang til plass, med henting og levering på døren. Wanda tilbyr også reparasjoner, vedlikehold og deling av ting mellom brukere.

”Vi er glade for at SIRQEL har valgt Wanda sin logistikkplattform for å videreutvikle sin utleietjeneste. Vi tror de fleste av oss har nok ting, nå er på tide å gjøre det mye enklere å bruke de tingene som allerede finnes gjennom logistikkløsninger som er skreddersydd for dette” sier Karin Berg, ansvarlig for vekst i Wanda.

--

--

Wanda
The Wanda.space blog

We take care of your things. Aiming to enable circular logistics and services in every city.