Τα νέα θησαυροφυλάκια Υπερσυμπιεστών (Supercharger) του WOOFi ξεκλειδώνουν θεσμικές ευκαιρίες απόδοσης στους stakers στο DeFi

Woo Boi
The WOO Force Blog
Published in
3 min readAug 4, 2022

Τώρα οποιοσδήποτε μπορεί να καταθέσει BNB μονής όψης και να κερδίσει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία αξιοποιώντας τη ρευστότητα sPMM του WOOFi με αποδοτική κεφαλαιακή απόδοση

Το WOOFi Earn σας φέρνει την επόμενη γενιά στρατηγικών κέρδους “θέσε-και-ξέχασε” με την κυκλοφορία του πρώτου του Υπερσυμπιεστή θησαυροφυλακίου.

Μια μονόπλευρη λύση δέσμευσης

Παρουσιάζουμε το θησαυροφυλάκιο Υπερσυμπιεστή, μια λύση δέσμευσης μονής όψης που χρησιμεύει για την άρση των περιορισμών, επιτρέποντας στον χρήστη να καταθέσει μόνο ένα τόκεν και να κερδίσει απόδοση, χωρίς καμία μορφή συμβιβασμού. Η καλλιέργεια απόδοσης DeFi δεν πρέπει να είναι γεμάτη ταλαιπωρία και εμπόδια, και το θησαυροφυλάκιο Υπερσυμπιεστή είναι εδώ για να αποδείξει ακριβώς αυτό.

Η επιστήμη πίσω από τον Υπερσυμπιεστή (Supercharger)

Με απλά λόγια, το θησαυροφυλάκιο Supercharger κάνει αυτό που οι δεςξαμενές AMM δεν μπορούν, συγκεντρώνοντας απόδοση από δύο ξεχωριστές πηγές: την παροχή ρευστότητας και την εξωτερική καλλιέργεια απόδοσης.

Η γεωργία εξωτερικής απόδοσης δημιουργεί ένα βασικό APY για τα κατατεθέντα κεφάλαια, και αυτό συνήθως συνεπάγεται μια στρατηγική αυτόματης σύνθεσης χαμηλού κινδύνου, όπως ο δανεισμός. Επιπλέον, ο πάροχος ρευστότητας WOOFi (δηλαδή η Kronos Research) μπορεί στη συνέχεια να δανειστεί έως και το 90% των περιουσιακών στοιχείων στο θησαυροφυλάκιο με σταθερό επιτόκιο για να παρέχει ρευστότητα στο WOOFi. Λόγω της διαφοράς στο προφίλ ρίσκου, το δάνειο μπορεί να προσφέρει ακόμη υψηλότερη απόδοση για τους καταθέτες. Με αυτόν τον συνδυασμό στρατηγικών, οι χρήστες επιτυγχάνουν απόδοση με επαγγελματίες διαπραγματευτές αγοράς, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα του κεφαλαίου και αυξάνουν τη ρευστότητα του WOOFi.

Το καλύτερο? Δεν υπάρχει μόνιμη απώλεια. Το WOOFi LP μετριάζει αυτόν τον κίνδυνο αντισταθμίζοντας την έκθεσή τους στο WOO X, διασφαλίζοντας ότι υπάρχουν πάντα αρκετά κεφάλαια για ανάληψη των χρηστών κατόπιν αιτήματος. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε έναν κύκλο διακανονισμού 7 ημερών που επανεκκινείται μετά από μια 24ωρη τακτοποίηση στο τέλος κάθε εβδομάδας.

Τι μπορεί να κατατεθεί;

Το πρώτο θησαυροφυλάκιο WOOFi Supercharger είναι ζωντανό στο BNB Chain και υποστηρίζει μόνο BNB μονής όψης. Προχωρώντας στο μελλον, η ανάπτυξη περισσότερων θησαυροφυλακίων Supercharger θα επιτρέψει στο WOOFi να επεκταθεί σε περισσότερα περιουσιακά στοιχεία και αλυσίδες, έως ότου οι χρήστες του WOOFi είναι σε θέση να κερδίσουν ανταγωνιστικές και χαμηλού κινδύνου απόδοση σε οποιοδήποτε στοιχείο της επιλογής τους.

Πώς λειτουργούν οι αναλήψεις;

Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν να αποσύρουν το κατατεθειμένο BNB τους χωρίς χρέωση ή όριο (εκτός από τις περιπτώσεις που το θησαυροφυλάκιο είναι υπό διακανονισμό) και μπορούν να κάνουν ανάληψη μόλις ολοκληρωθεί ο διακανονισμός. Το 10% του TVL θα διατίθεται κάθε εβδομάδα για άμεσες αναλήψεις, αν και θα χρεωθεί ένα τέλος ανάληψης 0,3% για την αποφυγή κατάχρησης αυτού του συστήματος.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;

Η ασφάλειά σας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας, γι’ αυτό και έχουμε υιοθετήσει μια προσέγγιση ζώνης και στηρίγματος για τον μετριασμό του κινδύνου κλοπής κεφαλαίων. Όταν το δάνειο ξεκινά στο LP (Kronos Research), τα κεφάλαια μπορούν να αποσυρθούν μόνο στο έξυπνο συμβόλαιο της ομάδας ρευστότητας WOOFi και τυχόν αναλήψεις από το απόθεμα ρευστότητας πρέπει να εγκριθούν από ένα πορτοφόλι MultiSig. Για ησυχία, αυτές οι συμβάσεις έχουν ελεγχθεί πλήρως από την CertiK και η στρατηγική πίσω από το Synthetic Proactive Market Making (sPMM) του WOOFi έχει δοκιμαστεί αυστηρά.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις του WOO Network!

Το παραπάνω περιεχόμενο δεν αποτελεί ούτε σύσταση για επενδυτικές και εμπορικές στρατηγικές ούτε αποτελεί προσφορά, πρόσκληση ή σύσταση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Το περιεχόμενο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς κοινής χρήσης. Όποιος λαμβάνει ή αλλάζει την επενδυτική απόφαση με βάση το περιεχόμενο αναλαμβάνει μόνος του το αποτέλεσμα ή την απώλεια.

--

--

Woo Boi
The WOO Force Blog

Swim in an ocean of peace, code, sunsets and charts