Το WOO X έχει ενσωματωθεί με τη Ramp — επιτρέποντας υποστήριξη για περισσότερες πληρωμές fiat-to-crypto

Woo Boi
The WOO Force Blog
Published in
3 min readJul 28, 2022

Οι συναλλαγές με μηδενική χρέωση μόλις έγιναν ακόμη πιο προσιτές, καθώς οι έμποροι WOO X έχουν πλέον πρόσβαση σε μια πληθώρα τρόπων για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα.

Το WOO X καταργεί τα εμπόδια στην είσοδο για συναλλαγές με μηδενική χρέωση ενσωματώνοντας το γραφικό στοιχείο Ramp για πληρωμής από τρίτους , για να διευκολύνει τις γρήγορες, ασφαλείς και χωρίς τριβές πληρωμές fiat-to-crypto.

Ανοίγει το δρόμο για μαζική υιοθέτηση συναλλαγών με μηδενικές χρεώσεις

Μία από τις πιο σκληρές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η μαζική υιοθέτηση της διαπραγμάτευσης με μηδενικές χρεώσεις ήταν η έλλειψη προσβασιμότητας…μέχρι σήμερα.

Με την ενσωμάτωση στη Ramp, το WOO X θα ανοίξει τις πόρτες του σε μια σειρά από νέες μεθόδους πληρωμής fiat-to-crypto, συμπεριλαμβανομένων των ApplePay, SEPA Bank Transfer, Bank Transfer, Faster Payment (FPS) και Revolut. Με αυτήν την ενημέρωση, περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν κρυπτονομίσματα γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το WOO X.

Η ευκολία είναι ένα βασικό στοιχείο της εμπειρίας ενσωμάτωσης χρηστών WOO X και τη Ramp πρόκειται να προσφέρει ακριβώς αυτό κλείνοντας το χάσμα μεταξύ των συμβατικών χρηματοοικονομικών συστημάτων και του κόσμου των ψηφιακών νομισμάτων.

Γιατί Ramp;

Η Ramp πρωτοστατεί στην υιοθέτηση του Web3 παρέχοντας στις επιχειρήσεις μια εύχρηστη και πλήρως αξιόπιστη λύση πληρωμών. Διαθέτοντας έξυπνο KYC, πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και παγκόσμια κάλυψη, η Ramp είναι σε θέση να μειώσει δραστικά τους χρόνους επιβίβασης για τους τελικούς χρήστες, ενώ παραμένει εντός όρων.

Τώρα ενσωματωμένη με περισσότερες από 400 τεχνολογικές οντότητες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων του κλάδου όπως οι Axie Infinity, Ledger και Trust Wallet, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Ramp ήταν η προφανής επιλογή για το WOO X.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη Ramp;

Αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες WOO X τουλάχιστον KYC επιπέδου 2 που δεν βρίσκονται στην τρέχουσα λίστα με τις μη υποστηριζόμενες χώρες.

Απλώς μεταβείτε στην καρτέλα Buy Crypto και ανταλλάξτε είτε EUR, USD ή GBP για USDT, τα οποία στη συνέχεια θα κατατεθούν στον λογαριασμό σας WOO X σύντομα. Για οδηγούς μετατροπής και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις χρεώσεις και τα όρια, επισκεφθείτε το Κέντρο υποστήριξης WOO X.

Σχετικά με τη Ramp

Η Ramp χτίζει τις ράγες πληρωμών για να κάνει το Web3 πραγματικότητα και να δημιουργήσει το διαδίκτυο αξίας. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν μια λύση πληρωμών που αφαιρεί την πολυπλοκότητα, αυξάνει την εμπιστοσύνη και μειώνει την τριβή για τους πελάτες που κινούνται μεταξύ κρύπτο και fiat.

  • Άμεση ενσωμάτωση: ένα απλό SDK, δεν χρειάζεται υπογραφή για να ξεκινήσετε
  • Smart KYC: Το Ramp χρησιμοποιεί Open Banking και άλλα δεδομένα για να κάνει το KYC αόρατο
  • Απρόσκοπτο UX: λειτουργεί μέσα από εφαρμογές συνεργατών
  • Πλήρως συμβατό: εγγεγραμμένο τόσο στο FINCEN (Η.Π.Α.) όσο και στο FCA (Η.Β.)
  • Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής: αποδοχή πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, τραπεζικών μεταφορών, Apple Pay και πολλά άλλα
  • Παγκόσμια κάλυψη: υποστηρίζεται σε 170+ χώρες

Ιδρύθηκε το 2018, τη Ramp εμπιστεύονται 400+ επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων του κλάδου όπως οι Axie Infinity, Brave Browser, DeFi Kingdoms, GameStop, Ledger, Loopring, Opera Browser, Sorare και Trust Wallet.

Κάντε εγγραφή και ξεκινήστε τώρα να απολαμβάνετε τις χαμηλότερες ή μηδενικές χρεώσεις σε συναλλαγές στο WOO X εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις του WOO Network!

Κοινωνικά Δίκτυα: https://linktr.ee/WOOnetwork

Ιστοσελίδα: https://woo.org

Ανακοινώσεις Telegram: https://t.me/woonetworkann

Medium: https://medium.com/woonetwork

Το παραπάνω περιεχόμενο δεν αποτελεί ούτε σύσταση για επενδυτικές και εμπορικές στρατηγικές ούτε αποτελεί προσφορά, πρόσκληση ή σύσταση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Το περιεχόμενο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς κοινής χρήσης. Όποιος λαμβάνει ή αλλάζει την επενδυτική απόφαση με βάση το περιεχόμενο αναλαμβάνει μόνος του το αποτέλεσμα ή την απώλεια.

--

--

Woo Boi
The WOO Force Blog

Swim in an ocean of peace, code, sunsets and charts