Το WOOFi DEX και το Orderly μετακομίζουν στο Mainnet!

Woo Boi
The WOO Force Blog
Published in
4 min readOct 11, 2022

Οι χρήστες μπορούν τώρα να ανταλλάσσουν πραγματικά περιουσιακά στοιχεία με υψηλές ταχύτητες και χαμηλές προμήθειες στο πρώτο πλήρως προσαρμόσιμο, βαθιά ρευστοποιήσιμο, αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο παραγγελιών του NEAR.

Αλλάζοντας το παιχνίδι

Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε ότι το WOOFi DEX και το Orderly έχουν περάσει επίσημα στο mainnet του NEAR! Μετά την ολοκλήρωση ενός επιτυχημένου δικτύου δοκιμών στο οποίο 75.000 συνολικά χρήστες συγκέντρωσαν έναν συνδυασμένο όγκο συναλλαγών 232 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το WOOFi DEX και το Orderly είναι πλέον έτοιμοι να υποστηρίξουν τη διαπραγμάτευση πραγματικών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Ξεκίνησε λιγότερο από τέσσερις μήνες πριν, αυτή η μετάβαση στο mainnet αντιπροσωπεύει ένα κολοσσιαίο ορόσημο στην ωρίμανση και των δύο προϊόντων και ένα ακόμη μεγαλύτερο ορόσημο στο ταξίδι προς μια δικαιότερη, υψηλότερης ποιότητας εμπειρία συναλλαγών στην αλυσίδα για τους χρήστες κρυπτονομισμάτων στο σύνολό τους.

Αλλαγή ονόματος

Σύμφωνα με την αποστολή μας να ικανοποιούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των εμπόρων, το WOO DEX έχει γίνει πλέον WOOFi DEX — η επαγγελματική έκδοση του αδερφού προϊόντος WOOFi. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών που διευκολύνουν μια ανώτερη εμπειρία ανταλλαγής και κερδών για χρήστες on-chain, το WOOFi δεν σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τον τύπο επαγγελματία εμπόρου που ευδοκιμεί σε μια ενεργή εμπειρία βιβλίου παραγγελιών. Τέτοιοι χρήστες απαιτούν ένα εξελιγμένο σύνολο εργαλείων συναλλαγών και το είδος των προσαρμόσιμων χώρων εργασίας που έχουν γνωρίσει και αγαπήσει οι έμποροι του WOO X.

Το WOOFi DEX είναι το κομμάτι παζλ που απαιτείται για την ολοκλήρωση του σετ αποκεντρωμένων προϊόντων του WOOFi, που έχουν δημιουργηθεί από το όραμα της παροχής του καλύτερου δυνατού περιβάλλοντος συναλλαγών, ενώ χειρίζεστε τη θερμότητα των επαγγελματιών, υψηλού όγκου συναλλαγών. Μαζί το WOOFi και το WOOFi DEX θα συνυπάρχουν αρμονικά, προσφέροντας εργαλεία και χαρακτηριστικά που λείπουν από το άλλο του μισό, λειτουργώντας ως ένα τέλειο πακέτο για κάθε χρήστη στην αλυσίδα — ανεξάρτητα από τις ανάγκες του.

Τι να περιμένετε από το WOOFi DEX

Τα προϊόντα που καθορίζουν την ιστορία δεν γεννιούνται από τη μια μέρα στην άλλη και απαιτούν τόσο τις δεξιότητες μιας ταλαντούχας ομάδας όσο και την κατεύθυνση ενός αυστηρού οδικού χάρτη για να υλοποιηθούν. Ευτυχώς, το WOOFi DEX έχει και τα δύο στη διάθεσή του, με μια σειρά από πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά στα σκαριά, όπως η διαπραγμάτευση περιθωρίου, οι διαρκείς ανταλλαγές και τελικά ο δανεισμός και η δανειοδότηση. Στην ενηλικίωσή του, το WOOFi DEX θα έχει όλα τα εργαλεία στο οπλοστάσιό του για να ανταποκριθεί στη σκηνή των διαρκών συναλλαγών ανταλλαγών, αξιοποιώντας τη βαθιά ρευστότητα του WOO Network και την υψηλή απόδοση, την ταχύτητα και τις χαμηλές χρεώσεις του NEAR για να απορροφήσει τον όγκο αυτού του συνεχώς αναπτυσσόμενου τομέα της Αποκεντρωμένης Οικονομίας (DeFi).

Μια ξεχωριστή μέρα για το Orderly Network

Καθώς το WOOFi DEX μεταβαίνει στο mainnet, το ίδιο συμβαίνει και με τη Orderly — η αποκεντρωμένη υποδομή που βρίσκεται στα παρασκήνια που επιτρέπει στο WOOFi DEX να έχει την εμφάνιση, την αίσθηση και το άγγιγμα μιας κεντρικής εμπειρίας συναλλαγών. Αποτελούμενη από μια ομάδα που έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην παροχή ευρέως υιοθετημένων εφαρμογών DeFi, η Orderly είναι προετοιμασμένη και έτοιμη να φέρει την επανάσταση στο on-chain trading θέτοντας τις βάσεις για έργα όπως το WOO Network για την κατασκευή πρωτοποριακών προϊόντων.

Αξιοποιώντας τις στενές διασυνδέσεις τους με διαπραγματευτές παγκόσμιας κλάσης, όπως η Kronos Research, μια ποσοτική εμπορική εταιρεία που είναι γνωστή ότι κινεί δισεκατομμύρια δολάρια σε ημερήσιο όγκο, η Orderly μπορεί να παρέχει στους κατασκευαστές πρόσβαση σε βαθιά, συγκεντρωτική ρευστότητα. Με αυτόν τον τρόπο, βρίσκονται σε τέλεια θέση για να συνδέουν φιλόδοξες ομάδες με τα εργαλεία που χρειάζονται για να εισάγουν ένα νέο πρότυπο συναλλαγών DeFi που δίνει στους χρήστες μια απρόσκοπτη εμπειρία ενσωμάτωσης και πλήρη ιδιοκτησία των περιουσιακών τους στοιχείων.

Τα πλεονεκτήματα του NEAR

Οι υψηλές ταχύτητες και οι χαμηλές χρεώσεις είναι αδιαπραγμάτευτες για τους επαγγελματίες εμπόρους και αυτό ακριβώς θα προσφέρει το NEAR μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας Nightshade sharding τεχνολογία που επιτρέπει τη διάσπαση των μπλοκ και τη συναλλαγή τους σε πιο εύπεπτα κομμάτια. Για να γίνει κατανοητό αυτό, το NEAR στοχεύει να επεξεργαστεί έως και 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS), ενώ το Solana μπορεί να επεξεργαστεί 65.000 και το Bitcoin βλέπει τακτικά λιγότερες από 10. Αυτό το απόλυτο επίπεδο επεκτασιμότητας σε συνδυασμό με την εκρηκτική ανάπτυξη χρηστών του NEAR, όπως αποδεικνύεται από τη δημιουργία 18M πορτοφολιών στο NEAR μέχρι σήμερα καθιστούν το δίκτυο ένα εξαιρετικά ελκυστικό τοπίο για να χαράξει το μέλλον των συναλλαγών εντός της αλυσίδας.

Ατελείωτες δυνατότητες

Τα αποκεντρωμένα χρηματιστήρια, τα πορτοφόλια, οι γέφυρες και οι χρηματαγορές είναι μόνο μια χούφτα από τη φαινομενικά ατελείωτη λίστα προϊόντων που μπορούν να δημιουργηθούν πάνω από το Orderly Network. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του κατασκευαστή, η Orderly έχει την ομάδα και την τεχνολογία για να το πραγματοποιήσει, ανοίγοντας έναν κόσμο δυνατοτήτων για έργα που θέλουν να επηρεάσουν μακροχρόνιο αντίκτυπο στη σφαίρα του DeFi. Το μέλλον των αποκεντρωμένων συναλλαγών είναι απίστευτα συναρπαστικό και το Orderly Network βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να το εκδηλώσει αυτό, ενισχύοντας το WOO Network με τα εργαλεία και τους πόρους για τη δημιουργία ενός αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου όπως το DeFi δεν έχει δει ποτέ.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις του WOO Network!

Το παραπάνω περιεχόμενο δεν αποτελεί ούτε σύσταση για επενδυτικές και εμπορικές στρατηγικές ούτε αποτελεί προσφορά, πρόσκληση ή σύσταση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Το περιεχόμενο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς κοινής χρήσης. Όποιος λαμβάνει ή αλλάζει την επενδυτική απόφαση με βάση το περιεχόμενο αναλαμβάνει μόνος του το αποτέλεσμα ή την απώλεια.

--

--

Woo Boi
The WOO Force Blog

Swim in an ocean of peace, code, sunsets and charts