Φωτίζοντας το νέο έτος: Χάρτης 1ου τριμήνου 2023

Woo Boi
The WOO Force Blog
Published in
4 min readDec 22, 2022

Το WOO Network αποκαλύπτει σχέδια για αύξηση του μεριδίου αγοράς του το επόμενο τρίμηνο μετά τις πρόσφατες αναταράξεις σε ολόκληρη τη βιομηχανία

Χτυπάμε ενώ το σίδερο είναι ζεστό

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 υπήρξε μάρτυρας ενός βίαιου μετασχηματισμού στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, αφήνοντας ένα κενό μεριδίου αγοράς καθώς οι επιχειρήσεις που επιβίωσαν αγωνίστηκαν για να βελτιώσουν τη διαφάνειά τους και να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη.

Αυτό ισοπέδωσε τους όρους ανταγωνισμού του CeFi, καθώς οι χρήστες απομακρύνθηκαν από το να ενδιαφέρονται για τις συνεργασίες και το μάρκετινγκ, προς την εστίαση περισσότερο στην εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια.

Το WOO Network κινήθηκε γρήγορα, δημιουργώντας έναν πρώτο στο είδος του ολοκληρωμένο πίνακα ελέγχου περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων που ενημερώνεται κάθε δεκαπέντε λεπτά, θέτοντας νέα πρότυπα διαφάνειας για το CeFi. Ανυπομονώντας να αξιοποιήσει τώρα αυτή την ισχυρή θέση, η WOO θα βάλει τα δυνατά της για να πετύχει τα ακόλουθα αποτελέσματα μέχρι το κλείσιμο του πρώτου τριμήνου του 2023:

  • Καθιέρωση της WOO X ως έναν από τους πιο διαφανείς χώρους συναλλαγών
  • Τοποθέτηση της WOOFi DEX μεταξύ των κορυφαίων DEX βιβλίου εντολών προσθέτοντας διαρκή συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης
  • Βελτίωση της εκτέλεσης τιμής του WOOFi κυκλοφορώντας το v2 σε περισσότερα δίκτυα
  • Επέκταση οικοσυστήματος WOO με βελτιωμένη tokenomics
  • Ενσωμάτωση γνωστών traders στο WOO X μέσω των επερχόμενων κοινωνικών λειτουργιών

Μπροστά και ανοδικά για τη WOO X

Η συνεχής παράδοση νέων χαρακτηριστικών, όπως αναλυτικά στοιχεία χρηστών, κοινωνικοί βαθμολογικοί πίνακες και αναβαθμισμένα εργαλεία συναλλαγών κατόρθωσε να ανυψώσει τη θέση της WOO X φέτος. Ακολουθούν ορισμένες ακόμη λειτουργίες που απευθύνονται σε traders για τις οποίες εργαζόμαστε στις αρχές του 2023:

  • Merkle δέντρο απόδειξης υποχρεώσεων και περιουσιακών στοιχείων
  • USDC & BTC spot ζεύγη για διαφοροποίηση της έκθεσης των χρηστών στο USDT
  • Προϊόντα Κέρδους με παθητικές επιστροφές περιουσιακών στοιχείων
  • Αντιστάθμιση (Hedge mode) σε long και short ταυτόχρονα για ένα ζευγάρι
  • Εντολές TWAP που εκτελούν συναλλαγές ομοιόμορφα σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο
  • Trading Ημερολόγιο για να παρακολουθείτε την πρόοδο των συναλλαγών σας

Μαζί με αυτά τα πιο παραδοσιακά χαρακτηριστικά θα έρθουν και στοιχεία παιχνιδοποίησης καθώς εξερευνούμε νέους τρόπους για να φέρουμε χαρά στη βάση των χρηστών μας. Οι προθέσεις μας είναι να κάνουμε την εμπειρία των συναλλαγών στο WOO X ακόμα πιο ανταποδοτική και θα λάβουμε μέτρα για να το πετύχουμε δίνοντας προτεραιότητα στην εφαρμογή των:

  • Σήματων επιτεύγματος για την καταγραφή κατορθωμάτων
  • Ανανεωμένο staking που ανταμείβει ενεργούς χρήστες
  • Επανασχεδιασμός της διεπαφής για πιο ικανοποιητική εμφάνιση

Θέτοντας νέα πρότυπα στο DeFi

Το WOOFi λειτουργεί πλέον σε έξι διαφορετικά δίκτυα, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να ανταλλάξουν, να ποντάρουν, να κερδίσουν απόδοση και ακόμη και να μεταφέρουν περιουσιακά στοιχεία διασταυρωμένης αλυσίδας. Αυτό το ελβετικό μαχαίρι DeFi θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται σε Swap v2, βελτιώνοντας την εκτέλεση των τιμών και ενισχύοντας τις πραγματικές αποδόσεις των συμμετεχόντων στο WOOFi μέσω αυξημένων εξαγορών WOO.

Το 1ο τρίμηνο του 2023 θα δούμε επίσης την επόμενη εξέλιξη του WOOFi Stake καθώς θα επιτραπεί το stake σε μια αλυσίδα, αφαιρώντας την ανάγκη των χρηστών να ανησυχούν για την αλλαγή αλυσίδων για να κυνηγήσουν υψηλότερες αποδόσεις. Οι stakers του WOOFi όχι μόνο θα επωφεληθούν από μια ολοκληρωμένη καλύτερη εμπειρία αλλά και καλύτερες αποδόσεις μέσω της ισχύος των αναλώσιμων NFT που θα κερδίσουν ολοκληρώνοντας προκλήσεις.

Το WOOFi DEX θα αρχίσει επίσης να βγαίνει από μόνο του με περισσότερες αγορές spot και την πολυαναμενόμενη προσθήκη διαρκών συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης. Ο τομέας DeFi perps ακμάζει με κορυφαίους DEX που παράγουν τακτικά περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια ημερήσιο όγκο και έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια κατά τη διάρκεια περιόδους αστάθειας της αγοράς. Το WOOFi DEX θα έχει ως στόχο να συλλάβει τον ενθουσιασμό γύρω από τα DEX βιβλίου εντολών, αυξάνοντας τη χρησιμότητα και την ευαισθητοποίηση για το WOO τόκεν.

Επέκταση του οικοσυστήματος WOO

Το οικοσύστημα WOO συνεχίζει να αναπτύσσεται σε μεγάλο βαθμό με έντονη εστίαση σε νέες προσλήψεις, καταχωρίσεις WOO X, αλυσίδες που υποστηρίζονται από το WOOFi και ευρύτερες προσπάθειες συνεργασίας με οντότητες των οποίων οι αξίες συνεργάζονται με τις δικές μας. Το νέο έτος θα δει αυτές τις προσπάθειες να εντείνονται καθώς λαμβάνουμε πρόσθετα βήματα για να ενισχύσουμε τις σχέσεις με τους επενδυτές, να εξερευνήσουμε νέες συνεργασίες και να αυξήσουμε τις υποστηριζόμενες ενσωματώσεις μεσιτών που καθιστούν ευκολότερη από ποτέ την πρόσβαση στο WOO X. Τέλος, και ίσως το πιο σημαντικό, θα ανανεώσουμε την νομισματοοικονομία μας για να κάνει το WOO ακόμα πιο αναπόσπαστο στη συνεχώς αυξανόμενη σειρά προϊόντων WOO Network.

Το παραπάνω περιεχόμενο δεν αποτελεί ούτε σύσταση για επενδυτικές και εμπορικές στρατηγικές ούτε αποτελεί προσφορά, πρόσκληση ή σύσταση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας. Το περιεχόμενο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς κοινής χρήσης. Όποιος λαμβάνει ή αλλάζει την επενδυτική απόφαση με βάση το περιεχόμενο αναλαμβάνει μόνος του το αποτέλεσμα ή την απώλεια.

Το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου έχει μεταφραστεί σε διαφορετικές γλώσσες και έχει κοινοποιηθεί σε διαφορετικές πλατφόρμες. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ασυμφωνίας ή ασυνέπειας μεταξύ διαφορετικών δημοσιεύσεων που προκαλούνται από λανθασμένες μεταφράσεις, θα υπερισχύει η αγγλική έκδοση στον επίσημο ιστότοπο μας.

--

--

Woo Boi
The WOO Force Blog

Swim in an ocean of peace, code, sunsets and charts