Μετά από όλα αυτά πως είναι δυνατόν να σας εμπιστευτούμε;

Στην αρχή υπουργοί και βουλευτές παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι η συμφωνία κλείνει. Τα γεγονότα τους διαψεύδουν καθώς ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας οδηγεί τη χώρα σε δημοψήφισμα λέγοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία και ρίχνει στο Λαό την ευθύνη να αποφασίσει σε 7 μέρες ότι αυτός και η κυβέρνηση του δεν μπόρεσαν να κάνουν σε 5 μήνες.

Στη συνέχεια βγαίνει ο υπουργός εθνικής άμυνας λέγοντας ότι καλλιεργείται ο φόβος να κλείσουν οι τράπεζες κάτι το οποίο σύμφωνα με αυτόν αποκλείεται να γίνει. Και αυτό ψέμα. Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου μέχρι και την Δευτέρα 6 Ιουλίου οι τράπεζες θα είναι κλειστές και μάλιστα με επιβολή περιοριστικών μέτρων στην κίνηση κεφαλαίων στις τράπεζες.

Και ύστερα ο υπουργός οικονομικών ο οποίος είναι τόσο σίγουρος για αυτό που λέει όπου η μόνη τίμια κίνηση που θα πρέπει να κάνει μετά το κλείσιμο της ρευστότητας για την Ελλάδα, θα ήταν να παραιτηθεί.

Ακόμα και για τα capital control ο πάντα επαναστάτης Γαβριήλ μίλησε για ανυπόστατα σενάρια και στη συνέχεια ο κύριος Φίλης είπε ότι όσοι μιλάνε για αυτό θέλουν να τρομοκρατήσουν τον λαό. Από σήμερα μπορούμε να κάνουμε ανάληψη μέχρι 60 ευρώ. Και φυσικά ούτε λέξη από τους παραπάνω κυρίους — αγωνιστές της δραχμής.

Και θα προσθέσω τις δηλώσεις Τσίπρα για το δημοψήφισμα που είχε ζητήσει το 2011 ο Γιώργος Παπανδρέου όπου είχε πει ότι είναι άκρως επικίνδυνο ( https://www.youtube.com/watch?v=n5VwmAoMIV8 )καθώς και σε δήλωση του υπουργού οικονομικών ότι αν γίνει δημοψήφισμα όποιο και να είναι το ερώτημα, το πραγματικό δίλημμα θα είναι ευρώ ή δραχμή ( https://www.youtube.com/watch?v=bcIrFV4NA-c ).

Μετά ακόμη και από το tweet του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αλήθεια των προτάσεων των εταίρων και την αστεία και ψεύτικη όπως αποδείχτηκε απάντηση του υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά πάλι με την μορφή tweet.

Μετά λοιπόν από όλες αυτά τα ψέματα αυτοί οι άνθρωποι καλούν τον Ελληνικό λαό να πάρει μια απόφαση την οποία εκείνοι είναι ανίκανοι να πάρουν. Του λένε να ψηφίσει ΟΧΙ την Κυριακή μη εξηγώντας τις συνέπειες της ψήφου αυτής.

Τώρα σου λένε να ψηφίσεις ΟΧΙ αυτοί οι άνθρωποι.

Τη Δευτέρα ξέρεις τι θα σου πουν ;

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.