Nu är årets transmediala Adventskalendrar i full gång

Missa inte att följa berättelserna på sociala medier

Kika in på #bergsgatan28 via Instagram och se hur de sex nyblivna kollektivmedlemmarna lyckas komma överens om en jul på Möllan. Blir det julskinka eller sojafärs på julbordet? Och vad är det Maya och Ella bråkar om?

Eller varför inte följa tävlingen The Not So Amazing Race som pågår över hela Malmö just nu. Du hittar de fem tävlingsdeltagarna och den oresonliga Gordona Rams som programledare på @thenotsoamazingrace.

witchhackerhs.wordpress.com är skolans elever förundrade. Vad är det som händer? Vem har hackat sig in i deras sociala flöden?

Och i stalkadidecember.wordpress.com har Miriam precis försvunnit och The sixth friend har börjat störa Fina Femman. Vem är hen egentligen? Och har hen något med Miriams försvinnande att göra?

Även i #julmysteriet2016 försvinner en av skolans elever spårlöst. Vart har Saga tagit vägen? Har det något att göra med att hennes pappa är polischef i Malmö?

Glöm inte heller att besöka Amelia och hennes kvarter på Möllan. Där bor också Fina Tina, Porslins-Arne, Charlie i baren och Bitterbella. Hinner de lära känna varandra fram till jul? Och kommer brevbäraren i huset att slippa undan sin ensamhet? Leta efter dem på ameliapamollan.webnode.se.

Följ och dela! Ända fram till 24 december.