2021 er åpen for CT-booking ✈️

Etter et nedstengt reiseår ser det ut som om 2021 endelig kan gi muligheter til å komme seg på vingene.

Hans Christian Berge
Travelbox
2 min readJan 7, 2021

--

Foto: Gettyimages

Etter utallige kanselleringer og utsatte ferieturer håper mange på at det nye året endelig kan tilby ferieturer til kritthvite strender og asurblått hav. Mange er usikre på nye utløpsdatoer for sine companion tickets, og om man bør bruke disse nå.

Kort oppsummert, dersom din 2019 CT ble opptjent på et American Express Elitekort, kan du booke din CT innen siste dag i februar 2021. For dere med American Express Premium er det siste dag i januar som gjelder.

Usikker på hvordan du skal gå frem?

Du har i bunn og grunn to valg.

  1. Gjør alt selv. Det er tidkrevende og interessant, men kan kreve dedikert innsats og for å få alle brikkene til å falle på plass.
  2. La en annen gjøre jobben. Dette er absolutt mulig. Undertegnede har ordnet vellykkede bonusreiser for mange fornøyde reisende. Kompensasjonen er i det store bildet symbolsk, gavekort på Vinmonopolet tilsvarende én flaske Krug Champagne 🥂

Grunnet svært stor pågang av reiselystne mennesker nå i starten på 2021, må jeg prioritere dere som faktisk ønsker hjelp til gjennomføringen av en reise i motsetning til de av dere som bare ønsker svar på spørsmål dere måtte sitte med.

Interessert i å høre mer om dine muligheter? Eller kanskje du allerede har satt sammen drømmeruten i hodet men er usikker på hvordan den kan bookes. Send meg en mail på hanschristian.berge@gmail.com eller en SMS på 40454105. Vi løser det.

/HansChristian

--

--

Hans Christian Berge
Travelbox

Product Designer, thinker and traveller from Norway. When I write something I do it because I really need to do it.