Dan.com
Published in

Dan.com

Je eigen verkooppagina

Om je domeinnaam zo snel mogelijk te verkopen, is het belangrijk om een verkoop pagina op te zetten. Een verkooppagina kun je vergelijken met een ‘te koop’ bord van de makelaar. Deze zet je in je tuin als je je huis wilt verkopen en iedereen die voorbij komt lopen ziet direct dat je huis te koop staat!

“ In de domeinnaam wereld noemen ze zo’n verkooppagina een landingspagina of parking page. Zie bovenstaande foto “

Het instellen van een verkooppagina brengt veel voordelen met zich mee:

1. Je vindbaarheid en zichtbaarheid vergroten enorm. Het meeste verkeer op jouw domeinnaam komt van internet gebruikers die de domeinnaam direct intypen in de browser. Zij zijn specifiek naar de domeinnaam opzoek, en daardoor de ideale koper voor jouw domeinnaam.

2. Het plaatsen van een bod op je domeinnaam wordt erg makkelijk. Iedere geïnteresseerde partij kan binnen één minuut een bod uitbrengen op je domeinnaam.

3. Jouw naam als verkoper staat op de pagina. Dit zorgt voor transparantie. Jij wil toch ook weten met wie je zaken doet?

4. Alle prijzen die jij hebt ingesteld worden weergegeven. De koper weet dus precies welke prijs hij moet bieden om met jou in contact te komen.

5. Vertrouwen is van grote invloed op een koper. Onze verkooppagina’s stralen vertrouwen uit. Hebben ze vragen dan kunnen ze via de verkooppagina direct in contact met Undeveloped komen.

6. Verkoop georiënteerde verkooppagina’s. Door onze ervaring weten wij hoe een verkooppagina ingedeeld moet worden. Daarnaast verbeteren we deze pagina’s continu, waardoor jij zo snel mogelijk je domeinnaam kunt verkopen..

Het instellen van je verkooppagina

Het instellen van een verkooppagina kun je doen door de zogenaamde ‘nameservers’ van je domeinnaam door te verwijzen naar Undeveloped. Je kunt je nameservers wijzigen bij de partij waar je je domeinnaam hebt geregistreerd.

“Iedere computer en server aanwezig op het internet heeft een uniek IP adres, dit zorgt ervoor dat het makkelijk te vinden is. De functie van een nameserver is om IP adressen om te zetten in domeinnamen en omgekeerd. Typt iemand een domeinnaam in dan zal de computer aan de nameservers van je domeinnaam vragen naar welk IP adres hij gestuurd moet worden.”

Omdat elk registrar een andere website, en dus werking heeft is het instellen van deze nameservers bij elk registrar net iets anders. Gelukkig hebben de registrars hier zelf een help pagina voor aangemaakt.

Bij een aantal registrars/hostingproviders is het even zoeken voordat je de juiste documentatie hebt gevonden, Wij maken het graag wat makkelijker voor je. Klik hieronder op je registrar/hostingprovider om te zien hoe je je nameserver kunt wijzigen.

Verander je nameservers naar:

ns1.undeveloped.com

ns2.undeveloped.com

Registrars/hostingproviders:

Argeweb.nl
Domeinbalie.nl
Domeinwinkel.nl
Godaddy.com
Hostnet.nl
Mijndomein.nl
One.com (Stuur een email naar support@nl.one.com, ze gaan de nameservers dan handmatig wijzigen voor je)
Sohosted.nl
Strato (niet mogelijk)
TransIP
Versio
Xel.nl
Yourhosting.nl / Starthosting.nl

Hulp nodig?

Staat je registrar/hostingprovider niet in deze lijst of lukt het je niet om de nameservers te wijzigen, neemt dan contact met ons op via support@undeveloped.com. We helpen graag.

--

--

Visit dan.com for more information

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store