Alfa testing pentru Cariera Mea

V-am mai povestit despre ”CarieraMea”, de la concept am ajuns la faza de testare a versiunii Alfa a site-ului. “CarieraMea” urmează să fie o platformă creată special pentru elevi, care va oferi informații utile pentru orientarea profesională. Scopul principal al acesteia este de a le oferi ocazia tinerilor să ia decizii bine informate privind viitorul parcurs profesional. La moment ”CarieraMea” este la etapa de testare, pentru care MiLab și ARTICO au invitat un grup de voluntari format din elevi, studenți și absolvenți neangajați, să testeze și să ofere feedback pentru a ajusta portalul la necesitățile acestora.

Proiectul a fost prezentat tester-ilor, cu scopul și funcționalitățile lui, după care aceștia au avut timp să studieze și să navigheze de sine stătător prin site. Eventual a urmat o sesiune de discuții în grup în care fiecare feedback a fost discutat.

Ca urmare a discuției, am înțeles că un forum ar fi util, dacă este moderat de cineva constant, că sunt nevoie de mai multe evenimente de ghidare în carieră pe lângă soluția online, și că fiecare profesie vine cu avantajele și dezavantajele sale, iar elevilor le-ar fi util să le cunoască pe ambele!

Acum lucrăm să integrăm tot feedback-ul și conținuturile în site, și sperăm la începutul lui noiembrie să testăm versiunea Beta.

Dacă vrei să te implici și să contribui la finisarea și ultimele testări a portalului Cariera Mea, completează formularul de înscriere aici!