Şehrim İçin Yap Projesi Şimdi Yayında

Fatih Turan
Unicrow
Published in
2 min readFeb 5, 2019

--

Ülkemizin yerel seçim sürecine girmesi ile birlikte hız alan seçim yarışından esinlenerek ortaya çıkardığımız fikri, Unicrow olarak yaklaşık 3 haftada temel bir ürün haline getirip Şehrim İçin Yap ismiyle nihayet yayına aldık.

Şehrim İçin Yap projesinin seçim sürecindeki temel amacı, seçmenler ile adaylar arasındaki geleneksel ve etkileşimden uzak seçim kampanyaları yerine daha katılımcı ve daha etkileşimli bir ortamda insanların fikirlerini paylaşabilmesini sağlamaktır.

Seçim sonrasındaki süreçte ise seçilen adayların vadettikleri projelerin kamu nezdinde takibinin gerçekleştirildiği ve şehirlerimizin daha iyi bir hale gelmesi için insanların içinde yaşadıkları şehirler hakkında yaratıcı fikirlerini paylaştığı bir topluluk halinde çalışmak ve bu fikirlerin hayata geçirilmesi gayretini göstermeyi hedefliyoruz.

Üye olduktan sonra fikrinizi hızlıca Şehrim İçin Yap’ta paylaşabilirsiniz.

Şehrim İçin Yap’ta Facebook veya Twitter hesabınız ile kolayca üye olup herhangi bir şehir için çevre-altyapı, eğitim, kültür-sanat, sosyal, engelliler, hayvanlar gibi çeşitli kategorilerde aklınıza gelen fikirleri ister akıllı telefonunuzdan, isterseniz masaüstü bilgisayarınızdan topluluk içinde paylaşarak diğer insanlarla tartışılmasını sağlayabilir, daha önce gönderilen fikirler üstünde yorum yapabilir veya beğendiğiniz fikirler için puan verebilirsiniz.

Şehrim İçin Yap’ta beğendiğiniz projelere oy verebilirsiniz.

Aynı zamanda seçim sürecinde belediye başkan adaylarının vadettikleri ve Şehrim İçin Yap’a gönderecekleri projeler üstünde tartışıp onları daha iyi bir hale getirilmesine yardımcı olabilirsiniz.

Bütün bunların dışında Şehrim İçin Yap ile ilgili önerebileceğiniz herhangi bir konu olursa iletisim@sehrimicinyap.com adresine e-posta yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.

Son olarak siz de Facebook veya Twitter hesabınız ile Şehrim İçin Yap’a hızlıca üye olup şehrinizi daha iyi bir yer haline getirebileceğinizi düşündüğünüz fikirlerinizi paylaşabilir, diğer fikirler üstünde yorumlarınızı bırakabilir ve Şehrim İçin Yap hakkında gelişmeleri takip edebilmek için bizi Twitter’daki hesabımızdan ve Facebook’daki sayfamızdan takip edebilirsiniz.

📝 NOT: Şehrim İçin Yap projesini beğendiyseniz lütfen bu topluluğu WhatsApp, Facebook ve Twitter’da arkadaşlarınızla paylaşın.

--

--

Fatih Turan
Unicrow

UI/UX Designer ╱ UI Developer ╱ Co-Founder at Unicrow