De week in beeld

Iedere week selecteert upday de meest spraakmakende nieuwsfoto’s

Vrouwen verkleed als ‘Maybots’ protesteren tegen de Britse regering in Londen (Getty Images).
Een hond hangt door een gat aan de achterkant van een vrachtwagen in Düzce, Turkije (Getty Images).
Een vrouw kijkt naar foto’s bij een protestwerk voor het Joegoslaviëtribunaal in Den Haag na de uitspraak tegen Ratko Mladić (ANP).
Een aanhanger van de Keniaanse oppositiepartij NASA demonstreert nadat drie mensen zijn doodgeschoten bij de terugkomst van de oppositieleider in het land (Getty Images).
Sinterklaas komt aan in het centrum van Dokkum. De Friese plaats is dit jaar het decor van de landelijke intocht van de goedheiligman en zijn pieten (ANP).
De Bulgaarse tennisser Grigor Dimitrov viert zijn overwinning tegen de Belgische David Goffin op de ATP World Tour Finals (Getty Images).
Hardlopers rennen over de Qingdao Haiwan-brug tijdens de Qingdao International Marathon on the Sea. De brug is de langste overzeese brug ter wereld en is 42,5 kilometer lang (Getty Images).
Nabestaanden van Mitch Henriquez verlaten samen met advocaat Richard Korver de rechtbank uit onvrede over het verloop van de rechtszaak tegen de twee agenten die verantwoordelijk worden gehouden voor de fatale arrestatie van de Arubaan (ANP).
Geisha’s op het eiland Dejima in Nagasaki tijdens een ceremonie ter ere van de voltooiing van de hernieuwde historische Omotemonbashibrug (ANP).
Een vrouw houdt de Zimbabwaanse vlag omhoog tijdens de inauguratie van de nieuwe president Emmerson Mnangagwa (Getty Images).

Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar yanaika@upday.com of stuur een bericht via Twitter.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.