Pikavisiitti Tallinnaan

Heikki Saarinen
Dec 19, 2017 · 2 min read

Kävimme ystäväni kanssa Tallinnassa viime viikonloppuna. Visiitti oli varsin pikainen, mutta kotiinviemisinä ehti tallentua muutama kuva.

Tällä kertaa hotellina toimi Braavo Spa Hotel, joka sijaintinsa puolesta oli varsin hyvä, mutta muilta osin jäi keskinkertaisuuden varjoon. Kylpyläosasto ei ollut varsin viihdyttävä ja saunakin oli harmillisesti kylmä. Onneksi illan ravintolana toiminut Rataskaevu 16 osoittautui niin ruoan kuin palvelun puolesta aivan täydelliseksi.

Terassit olivat jo auki, vaikka illalla satoi ja lämpötila hieman plussan puolella. Lämmittimet ja viltit yrittivät parhaansa pitää illanistujat lämpimänä. Sateinen katu ja siihen osuvat valot tarjosivat kuitenkin mielenkiintoista kuvattavaa.

Tämä viimeinen kuva oli jälleen esimerkki siitä, että kuvat kannattaa ottaa heti, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Tällä kertaa kävi kuitenkin onni, sillä kävelin ensin ohi, mutta sateinen ränni autonvalojen paisteessa jäi kaivamaan mieltäni. Palasin takaisin ja muutaman tarkennusyrityksen jälkeen automaattitarkennus osui kohdilleen. Eikä hetkeäkään liian aikaisin, sillä seuraavaksi auto kaartoi pois.

Kirjoitus julkaistu alunperin 18.4.2016.

Valomatkalla jossain

Valomatkalla jossain

Vinkkejä, kokemuksia ja pohdintoja valokuvaukseen liittyen.

Heikki Saarinen

Written by

www.valomatka.com - lempääläinen henkilökuviin erikoistunut valokuvaaja.

Valomatkalla jossain

Vinkkejä, kokemuksia ja pohdintoja valokuvaukseen liittyen.