Pikavisiitti Tallinnaan

Kävimme ystäväni kanssa Tallinnassa viime viikonloppuna. Visiitti oli varsin pikainen, mutta kotiinviemisinä ehti tallentua muutama kuva.

Tällä kertaa hotellina toimi Braavo Spa Hotel, joka sijaintinsa puolesta oli varsin hyvä, mutta muilta osin jäi keskinkertaisuuden varjoon. Kylpyläosasto ei ollut varsin viihdyttävä ja saunakin oli harmillisesti kylmä. Onneksi illan ravintolana toiminut Rataskaevu 16 osoittautui niin ruoan kuin palvelun puolesta aivan täydelliseksi.

Terassit olivat jo auki, vaikka illalla satoi ja lämpötila hieman plussan puolella. Lämmittimet ja viltit yrittivät parhaansa pitää illanistujat lämpimänä. Sateinen katu ja siihen osuvat valot tarjosivat kuitenkin mielenkiintoista kuvattavaa.

Tämä viimeinen kuva oli jälleen esimerkki siitä, että kuvat kannattaa ottaa heti, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Tällä kertaa kävi kuitenkin onni, sillä kävelin ensin ohi, mutta sateinen ränni autonvalojen paisteessa jäi kaivamaan mieltäni. Palasin takaisin ja muutaman tarkennusyrityksen jälkeen automaattitarkennus osui kohdilleen. Eikä hetkeäkään liian aikaisin, sillä seuraavaksi auto kaartoi pois.

Kirjoitus julkaistu alunperin 18.4.2016.

--

--

Vinkkejä, kokemuksia ja pohdintoja valokuvaukseen liittyen.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Heikki Saarinen

Heikki Saarinen

www.valomatka.com - lempääläinen henkilökuviin erikoistunut valokuvaaja.